Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Saeros, 13 Kasım 2004 22:35 tarihinde demiş ki: hoşgeldin. :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deviss Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Aramıza hoş geldin yolcu..[signature][hline]ICQ E-mail MSN Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Designer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 teşekkürler, hoşbulduk. [hline] bişi sorcam bu özellikle patide oluyor. herhangi bir sayfaya girmek istediğim zaman iki kez 'git' demem gerekiyor? çünkü ilkinde sayfa boşa sarıyor, beyaz ekran geliyor. v.s. explorer'la mı ilgili birşey bu, yoksa forumda koruma filan mı var? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Designer cok sevdiler seni :P[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Designer Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 hııı. ;) ileride dilerimki daha da çoğalır birbirimize karşı olan saygı ve sevgimiz. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 evet isallah :)[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Hoşgeldin[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 SELAMLAR[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have ! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Designer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 teşekkürler, hoşbulduk.[signature][hline]:: Designer :: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Designer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 arkadaşlar artık eskidim ben 5 günlük pati oldum bakın. ;) kafi'dir bu kadar karşılama yani. şimdi 'hoşgeldin' denince bende doğal olarak bir 'hoşbulduk' deme gereksinimi duyuyorum. :) son kez, hepinize çok teşekkürler.[signature][hline]:: Designer :: Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hmm. güzel giriş. hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hoşgeldin sana bi sorum olcak bilgisayar dışında gercek hayatta herseyi kafasinin icindeki kodlarla yorumlamaya calisan insanlardanmisin if she.ass.diameter > 100 then she.sexy = false end if eof[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hoşgeldn[signature][hline]wtf? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Designer Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 tAKA, sadece gülüyorum sana. değişik bir giriş yapmak istedim. bunu bu şekilde yorumlaman çok komiğime gitti açıkçası. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 neden her soyledigimiz kotu anlamda yorumlaniyor acaba alt tarafi bir soru sordum alinmana gerek yok canim[signature][hline]yesil ejderha...[/i] Üzerime gelmeyin Beni deli etmeyin Çizdim, oynamıyorum Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.