lvntgzr Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 İçinde lvl 60 monk ve itemlar iyi durumdadır.Achievement'lara gelince ben en son infernoda belial dı sanırım onu kestim.Sadece Diablo kaldı infernoda alınmamış achievement olarak.Onuda alabilrim ama şuan başka bir oyun oynadığım için pek giremiyorum.Daha doğrusu sadece 1 aylık bir oynama ile bukadar oluyo:) ilgilenen var ise Tel: 0 507 785 0620 Ayrıca 1milyon gold ve bir sürü satılmayı bekleyen item felanda vardı en son baktığımda.Bankada gem dolu.Meslekler exalted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lvntgzr Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 uygun fiyata satıcam ciddi alıcı ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 öncelikle iyi satışlar, ancak henüz paragon başlamadıysan (yani en son oynadığın zaman ona denk geliyor anladığım kadarıyla), o dediğin itemlar direk çöp şu an. gemler de öyle. 1m gold da 40 kuruşa satıyorlar. fiyat belirlerken aklında olsun diye dedim. misal aşağıda 71 paragon (level 131 gibi işte) 240k dps mage için 200 tl istemiş benim bir arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 40 50 liraya satarsın ben söyliyim kısaca... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalamaro Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 özel mesaj attım dönersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar