Lixad Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Ya çok sinir bozucu bişi durduk diye çat diye desktopa falan dönüyor bilgisayar oyunun ortasında virüs falan notron 2005 le taradım bi güzel update edip spyware falanda bi güzel taradım nedendir ya arka plandaki programlara fln baktım birimi yapıyor diye hepsi temiz görünüyor[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 klasik cevap : ekran karti driverlari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2004 veya directx/opengl. deplasmanını yiyim[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 ekran kartı driverlarımı onlar sağlam gibiydi ya yeniden yükleyeyim birde directx dimi tamam[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 zaten dxdiag yaptığında nerden olduğunu "muhtemelen" söyler[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ya yok hala devam ediyor oyundan çıkmıyor sadece active windowu desktop yapıyor ufak bir program ayzıp düzeltebnilirim bunu direk oyuna fovus eder ekranı ama neden olduğunu bi anlayamadım gitti yahu[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Ekran kartım ati ve control panel'i yükledim deme sakın.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yğkledim ondanmıdır nasıl düzeltirim nasıl kaldırırım yada[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 ati control paneli uninstall ettim ı ıh gene oluyor gene oluyor hasta ediyor beni[signature][hline]Alma? Mater? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 aynı sorun bende de var. thief oynarken çat desktopa geri dönüyor. ekran kartının ısınmasıyla ilgili gibi geliyor. bilgisayarı ilk açtığımda daha uzun süre masaüstüne dönmeden oynayabiilyorum. sonra oynama süresi iyicene düşüyor. gerçi hala emin değilim çözümünü bulursam yazarım.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Bencede driver sorunu bazen driver ları silersin yüklersin ama sorun devam eder bende bunu anlamamışımdır yeni windows kurarsın düzelir yani sanki bazen kaldır diyince driverlar kalkmıyor :D bide windows u onarmayı dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar