nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 bizim üniversiteden springer a erişim var bir cok makaleyi indirebiliyorum fakat bi book chapter lazım onun için para istiyor, belki premium uyelik gibi bi olayı vardır henüz emin degilim http://rd.springer.com/chapter/10.1007/BFb0003253 bu book chapter lazım, indirebilen varsa yollarsa cok sevinirim acil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 oglum bulamadım hala cok fenalardayım bi el atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Ben de okuldan girdim ama preview only diyor maalesef. Başka databasede de yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 cok sagol eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 kaç sayfa bi şey aşağı yukarı bilgin var mı? bizim kütüphanede basılı olarak varmış da bekleyebilecek durumdaysan yarın alır taratır yollarım. edit: 13 sayfa yazıyomuş linkte. tarayabilirim np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Kaspar said: kaç sayfa bi şey aşağı yukarı bilgin var mı? bizim kütüphanede basılı olarak varmış da bekleyebilecek durumdaysan yarın alır taratır yollarım. edit: 13 sayfa yazıyomuş linkte. tarayabilirim np. abi yarın uygun cuma gunune halletmem lazım işi, yarın hallederim eger atarsan, vallahi hayatımı kurtarmıs olursun dunden beri her yerde aranıyorum kitabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar