nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 bizim üniversiteden springer a erişim var bir cok makaleyi indirebiliyorum fakat bi book chapter lazım onun için para istiyor, belki premium uyelik gibi bi olayı vardır henüz emin degilim http://rd.springer.com/chapter/10.1007/BFb0003253 bu book chapter lazım, indirebilen varsa yollarsa cok sevinirim acil
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 oglum bulamadım hala cok fenalardayım bi el atın
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Ben de okuldan girdim ama preview only diyor maalesef. Başka databasede de yok sanırım.
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 kaç sayfa bi şey aşağı yukarı bilgin var mı? bizim kütüphanede basılı olarak varmış da bekleyebilecek durumdaysan yarın alır taratır yollarım. edit: 13 sayfa yazıyomuş linkte. tarayabilirim np.
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Kaspar said: kaç sayfa bi şey aşağı yukarı bilgin var mı? bizim kütüphanede basılı olarak varmış da bekleyebilecek durumdaysan yarın alır taratır yollarım. edit: 13 sayfa yazıyomuş linkte. tarayabilirim np. abi yarın uygun cuma gunune halletmem lazım işi, yarın hallederim eger atarsan, vallahi hayatımı kurtarmıs olursun dunden beri her yerde aranıyorum kitabı
Öne çıkan mesajlar