Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 buyrun herkes kendini kısaca anlatsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=pRKSX-k2FS8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Sen basla ilk su güzelse haber ver ben de boy vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 paticiğin ; ile biten ilk konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 İlk sayfa; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ben; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 forum tarihinin en iyi kisisel konusunu actim lan.yazabilmeye yetebilenlere icicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cumburlop Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 internette entel, sokakta hippi, yataktaa uuu beybiyim ben. kimse yapmadan yapayım dedim asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Deşiyor musunuz internette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 şu geldi ilk mesajı görünce aklıma lelouch : "If the king does not lead, how can he expect his subordinates to follow" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 internet ve ben diyince şu eleman geliyor gözüme http://www.poptheology.com/wp-content/uploads/2010/03/benx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 There are no girls on the internet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Ay cükünüz düşsün emi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bakın mesela bu arkadasimiz internette, gercekte oldugu gibi internette de aynı oldugunu asağidaki cevap sekliyle soyluyor.ama internette. copry said: Deşiyor musunuz internette? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Dusmesin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 TribünDergi forumlarında; Mevzuda yapmıyoruz hiç geri vites http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/16050_10151164562192817_900570589_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 hangi takım o? logosunda balistik füze var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Kül Tigin ne zamandır şokella yeyip kahve içiyor lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 liberal said: hangi takım o? logosunda balistik füze var lan. tabi ki antalyaspor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ben yaziyim bari ismim falan bilinmiyor rahat rahat yazarım. çevrem salak insanlarla dolu olduğundan (hangimizin değil ki) sadece internette görüşlerimi yazarken onların boşa gitmediğini hissediyorum. paticik'i bulana kadar da başka bir forumda takılmadım. burası özel, beyinsiz insanlardan arınmış farklı tiplerin bulunduğu bir yer. rahat hissettiriyor düşünen insanların olması. "aaa bi tek ben düşünmüyo muşum" diyosun. kilo, nördlük, utangaçlık vs olmadığı halde internete bu kadar düşkün olma nedenim de bu sanırım. çevreden kaçma isteği yani. internet güzel be. internette olduğum kişiye gelirsek, günlük hayattaki halimle çoğu kişininkinden daha fazla benzerlik gösterdiğini düşünüyorum. bazı şeyleri sadece eğlenceli bulduğum için yapabiliyorum çünkü ve internette de bunu hepimiz yapıyoruz. eğlenmek için bulunduğumuzdan ötürü tabii. bir benx değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 copry said: tabi ki antalyaspor aslansın yinge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 anlatın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 abi nolsun işte sınavlar falan uğraşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 İnternetteki beni bazen ben bile taniyamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 konuşma ihtiyacımı yazarak tatmin ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar