paspatur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bugün yine apartman toplantısı vardı inanılmaz ılımlı ve olumlu kararların alındığı verimli bi toplantı oldu. çabuk da bitti. Kendi kendime dedim ki eve geldikten sonra "lan hayret ilk defa ortam gerilmedi, kavga çıkmadı" Sonra farkettim ki ilk kez kadın yoktu toplantıda. bazı kadınlar çok cazgır. cool story welcome to internet
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 apartmandaki potansiyelleri keşfetmek için uygun ortam komşu ayağına
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 apartmanda yöneticiyim. bizim ev her toplantı akşamı ten rengi külotlu çorap ve sabahları çıkan kadın programı kokar. saygılar
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Kadınlar ya. Trafikte sorun. Toplu taşıma araçlarında sorun. Bu tarz grup organizasyonlarında sorun. İş hayatında sorun. Seks hayatında sorun. Sorun allah sorun.
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bizde de yönetici annem ama annemler başka evde yaşıyorlar o yüzden ben ilgileniyorum problem olduğunda. apartman 8 daire 3ü aynı ailenin ve bu elemanlar başka bir daireyle davalık olduğu için konuşmuyorlar toplantı oldugunda da herkes birbiriyle kavgalı olduğu için kimse gelmek istemiyor en son ne zaman toplantı yapıldı bilmiyorum sdfassdf
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 SeaGle said: Kadınlar ya. Trafikte sorun. Toplu taşıma araçlarında sorun. Bu tarz grup organizasyonlarında sorun. İş hayatında sorun. Seks hayatında sorun. Sorun allah sorun. abi mühendis adamsın, içlik başlığın da var, kötü yola doğru sürükleniyorsun bak diyeyim
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 İçlik aldık ama seksi içlik. Seks kokuluymuş. Huun taahüt etti, içlikten sonra seks hayatım %100 artış gösterdi dedi.
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 şimdi seks var, seks var. seninki hangi seks? kadınlı mı, fiestalı mı?
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 önünde t-shirtümü ilikliyorum o zaman
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 içlikle sekiz mi döner pantolonu çıkar içliği indir donu sıyır derken ohoooo ...
Öne çıkan mesajlar