manve Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Merhabalar, Daha onceki arabayi malesef pert edince, yeni araba almak lazim oldu. Daha onceden 2000 Bmw 328Ci vardi, onu satip yerine 2003-2004 3.25 convertible almayi dusunuyordum da simdi gozume Z3'ler ilismeye basladi. Z3 ler hakkinda bilgisi olan var mi? Genelde baktigim araclar 1999-2001 120.000 ile 200.000 km araliginda. Basimi cok agritir mi? Cok cok zor bir sey olmadiktan sonra parcalari temin edip kendim tamir edebilirim bir de. Veya onun yerine tavsiye edebileceginiz baska bir spor araba var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 cok tipsiz degil mi z3 ler eski slk lar da tipsiz gerci öneremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 az kullandım, beğenmedim. alacaksan alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 hmm hadi ya... bir arkadasim z3 ler icin, muhendisligi ve imalati amerika'da yapildi ondan hic alman uretimi bmwlere benzemiyor, ucuz ve sert plastik dolu falan dedi. Ben de amerikan arabalarini hic sevmiyorum, disini bir sekilde iyi yapiyorlar da ici tam les. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 z3 bindim kötü. alabilirsen z4 al. yada 3.20+ cabrio gayet güzel seçim. ama 3.20 alma,gitmez o araaba 2000 motorla :) mümkünse 3.30. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 2003 3.25 yeterli. z3 ne yahu? M z3 se ayri tabii de, ona da ne gerek var derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 hmm caydim yaw z3ten ne bileyim z4 gibi biseydir falan diyordum da degilmis :) 3 serisine bakiyorum simdi 3.30 3.25 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 mercedes al. mercedes daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 mercedes de bakiyordum da 1998 slk230 sedan, 1999 clk 430 coupe, 2003 c320 bunlar var butceme uyan, bunlar nasildir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 abi izmirde 2 kişilik cabrio araba ile gezene keko diyorlar supersport car olmadıkça. sen bence clk iyidir. c serisi iyidir. mercedes bir de parçası pahalı falan ama çok daha komforlu bir araç çok daha güvende hissettiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 milletin ne dediğine pek bakma, e46 kasa bmwnin gözümde en iyi kasalarından. cabrio tam zevk arabası arabası bile olmayan tipler e46 3.30 cabrioya keko dese nolur demese nolur? 3.30 un seside tatmin eder, 3.20ye göre en azından yaktığı yakıta gitmemezlik yapmaz bide kapalı garajın varsa tadından yenmez,cabrionun asaleti softtoptan geliyor çünkü hardtop tüm havasını bozuyor. edit: 2 kişilik için denmiş ama yine z4 e keko arabası diyeni karşıma alır güzel kardeşim u jelly derdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 2013 yılında hala bmw öven insan kaldı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 cok 2 kisilik 4 kisilik konusuna takilmiyorum ya, hani guzel bir convertible e46 bulsam yapiscam direk de 250k km ustunde genelde arabalar. Iste o soyledigim mercedesler de butcem dahilinde bi de diger mercedeslere gore daha spor. Gozumde e46dan daha estetik bir araba yok su an :) adamlarin 2000 yilinda yaptigi araba 2013 model arabalarin %90ini dizayn acisindan tokatliyor. Gerci sadece dizayn da degil, muhendislik acisindan %95ini falan tokatliyordur heralde sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 abi 250k km çok bişi değil aslında ama 250k ne durumlarda yapılmış o önemli, bide e46 ları yurdumuzun apaçileri mundar etmiş durumda çok güzel bi e46 3.20ci'm vardı verdim jip almak için eheh. e46 ancak eşten dostan alınır bu devirde türkiyede. %95 i patatesolmuş durumda, s2k lar gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 mercedes bmw için 250k birşey değil hakikaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 turkiye'de degilim de burda da polisler adamin dotunden kan aldiklari icin arabalar cok yipranmiyor, ama burdaki okuzler de arabaya adam gibi bakmiyor mesela. Hala 3 kurus ucuz diye full sentetik yag kullanmayan bir ton tip dolu. Hani once 328ci'm 260k km idi, genelde butun yuksek kmlerde olan bir kac sorunu vardi, vanos'un ses yapmasi, kayislarin taklaya gelmesi gibi, onlari degistirdim, araba cicek gibi olmustu. Burda parca fiyati gayet uygun, ebayden surdan burdan aliyorsun bir sekilde. sansliyim ki mekanik olaylarina ilgim var, pistonlarla ilgili bir sey olmadigi surece kendim halledebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 türkiyede değilsen şanslısın o zaman ya. neyseki kendim halledebiliyorum demişsin yurtdışında genel olarak işçilik çok uçuk olduğunu duymuştum ama araçlar çılgın ucuz eheh. madem yurtdışındasın çek bi tane e46 m3 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 türkiyede değilsen sls amg al o güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 5-6 bin dolara bulursam niye olmasin :P sequo soylerim olmadi o bulur bi tane :) iscilik icin saatine 80-90 dolar istiyorlar. artik adamin keyfine kalmis kac saatte yapacagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 5-6k dolara e46 3.25ci alcan dimi :( 1 götlük yer açsana hacı bende geliyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 :) gel yaw nolcak yerden bol ne var. mesela http://sarasota.craigslist.org/cto/3429926843.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 piiii cabrioletler ne alemde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 hacı 3 master degree 1 doktoralı mühendise iş var mı oralarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 doktora bitene kadar 4 olacak hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 m3 cabrio is vardir muhakkak, yalniz yeni gelen herkesi opme derdinde buradakiler, gerci beni hala opuyorlar 2 sene bitti :) yesil kart olmadiktan sonra normalin altinda bir paraya calisiyorsun ama olsun o bile turkiyeye donmemeye yetecek kosulu sagliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar