Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bmw Z3

manve

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

Daha onceki arabayi malesef pert edince, yeni araba almak lazim oldu. Daha onceden 2000 Bmw 328Ci vardi, onu satip yerine 2003-2004 3.25 convertible almayi dusunuyordum da simdi gozume Z3'ler ilismeye basladi.

Z3 ler hakkinda bilgisi olan var mi? Genelde baktigim araclar 1999-2001 120.000 ile 200.000 km araliginda. Basimi cok agritir mi? Cok cok zor bir sey olmadiktan sonra parcalari temin edip kendim tamir edebilirim bir de.

Veya onun yerine tavsiye edebileceginiz baska bir spor araba var mi?
Sosyal ağlarda paylaş

hmm hadi ya...

bir arkadasim z3 ler icin, muhendisligi ve imalati amerika'da yapildi ondan hic alman uretimi bmwlere benzemiyor, ucuz ve sert plastik dolu falan dedi. Ben de amerikan arabalarini hic sevmiyorum, disini bir sekilde iyi yapiyorlar da ici tam les.
Sosyal ağlarda paylaş

milletin ne dediğine pek bakma, e46 kasa bmwnin gözümde en iyi kasalarından. cabrio tam zevk arabası arabası bile olmayan tipler e46 3.30 cabrioya keko dese nolur demese nolur?
3.30 un seside tatmin eder, 3.20ye göre en azından yaktığı yakıta gitmemezlik yapmaz

bide kapalı garajın varsa tadından yenmez,cabrionun asaleti softtoptan geliyor çünkü hardtop tüm havasını bozuyor.

edit: 2 kişilik için denmiş ama yine z4 e keko arabası diyeni karşıma alır güzel kardeşim u jelly derdim.
Sosyal ağlarda paylaş

cok 2 kisilik 4 kisilik konusuna takilmiyorum ya, hani guzel bir convertible e46 bulsam yapiscam direk de 250k km ustunde genelde arabalar. Iste o soyledigim mercedesler de butcem dahilinde bi de diger mercedeslere gore daha spor.

Gozumde e46dan daha estetik bir araba yok su an :) adamlarin 2000 yilinda yaptigi araba 2013 model arabalarin %90ini dizayn acisindan tokatliyor. Gerci sadece dizayn da degil, muhendislik acisindan %95ini falan tokatliyordur heralde sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

turkiye'de degilim de burda da polisler adamin dotunden kan aldiklari icin arabalar cok yipranmiyor, ama burdaki okuzler de arabaya adam gibi bakmiyor mesela. Hala 3 kurus ucuz diye full sentetik yag kullanmayan bir ton tip dolu.

Hani once 328ci'm 260k km idi, genelde butun yuksek kmlerde olan bir kac sorunu vardi, vanos'un ses yapmasi, kayislarin taklaya gelmesi gibi, onlari degistirdim, araba cicek gibi olmustu.

Burda parca fiyati gayet uygun, ebayden surdan burdan aliyorsun bir sekilde. sansliyim ki mekanik olaylarina ilgim var, pistonlarla ilgili bir sey olmadigi surece kendim halledebiliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...