Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatih Hilmioğlu'nu tanıyan, duyan var mı?


KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Malatya İnönü Üniversitesi eski rektörü.
Yıllardır Ergenekon ismi verilen davada tutuklu.
Çok ağır karaciğer hastalığı (siroz ve karaciğer kanseri) var. Daha önce defalarca tedavisinin bir an önce hapishaneden çıkartılıp hastanede yapılması gerektiği doktorlar tarafından rapor edildi. Kısa süre önce oğlu trafik kazasına kurban gitti ( http://www.cumhuriyet.com.tr/?hn=371952 ). Şu an böbreklerinde de fonksiyon bozuklukları başladığı bildiriliyor. Çeşitli sivil toplum kuruluşları bugün bir basın toplantısı ile durumun korkunçluğunu ve acilen Fatih Hilmioğlu'nun tedavisinin hakkı ile yapılması için hastahaneye yatırılması gerektiğini duyurdular. Türk Tabipler Birliği başkanı yaptığı açıklamada Hilmioğlu;'nun tutuklandığı zaman da hasta olduğunu ve durumunun giderek kötüleştiğini söyledi.
http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1115930&CategoryID=77

Tanımayanların Fatih Hilmioğlu'nu tanımaları için bu başlığı açtım...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

(tu)

Kuddusi Okkır vardı, onu da unutmayalım, çok kişi bilmez, hatırlamaz...Hani şu meşhuuuur Ergenekon isimli örgütün kasası olduğu anlı şanlı yandaş gazetelerde yazılan ve kanserden perişan hale geldikten (yani ölümüne 1 gün kala) sonra serbest bırakılan ve öldüğünde de cenazesini belediyenin kaldırdığı Kuddusi Okkır...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi bu ülke algısını kaybetti.solcusu,sağcısı,müslümanı,ateisti herkes düşünme yetisini bir yerlerde yitirdi gitti lan,ne olursa olsun,bir insanı,hele de hasta bir insanı hapishaneyle cezalandırmak kendisine müslümanım diyen tayyibin,kuranı inkar ettiğini kanıtlar.en basiti yusuf suresini okur ama işine geldiği gibi yorumlar.Allah kim olursa olsun yardımcısı olsun diyorum ve üzülüyorum guantanamo da ki esirlere de,silivri de ki esirlere de üzülüyorum.birisi savaş suçlusu diye amerikan cezaevlerinde yatıyor,birisi de psikolojik harp suçlusu diye cezaevinde yatıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...