ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 evet benimle bu saatte down of war oynayacak varmı yaw direk ipden[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi...
Gaxx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ya biz arkadaşlarla çok denedik ip'den oynamayı beceremedik.eğer nasıl yaptığını anlatırsan bi kaç kişi oynamaya baya hevesliyiz...
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bi kişinin ipsini belirleyin o host olsun diğerleri ona ip numarasını girip katılsın ama hem farklı cd key lazım hemde firewall ları kapatacan o şekilde oluyo.[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ben oynayabilirim.[signature][hline]I'm lunatic.
ursusarctos Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 özelden ıp numaranı atsana arkla cafede sabahlıyozda (makineleri tamir ediyoz ) ben IP numarasını bilmiyorum[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi...
Öne çıkan mesajlar