LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Arkadaşlar bi NBA Live 2005 turnuvası düzenlesek nasıl olur ?İnsight ile multi yaptık ama bir sorun vardı gerçi ; oyun cok kasıyor onda 1024 dsl bende 256 dsl olmasına rağmen sağlıklı oynayamadık ?Biilmiyorum belki bizde problem wardı ama oyun yinede çok zevkliydi.Bir Turnuva yapsak diorum ?Oynamak isteyen çıkarmı patiler ? [signature] [hline]The Power you need,is in the bLood you have ! [Bu mesaj LasT_SuRviVoR tarafından 15 Kasım 2004 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 2005'i hiç oynamadım ama 2004'ü sorunsuz oynuyoduk, oynarım yani, hassand ve nukem i de sayın bi turnuva çizelgesi yapın hehe[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ben!!! ben oynarım walla...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 tabiiki ben varım![signature][hline]dillere destan bir öykü: Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:??? havuç kısırlık içinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bende varim msn assagida ..[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Varım,MSN [email protected][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bende warım[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 suraya mesaj atan 3 kisiye NBA yüklümü dedim 3 ayrı bahane çıktı muahah :D[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Yahu yaparız bı gun senle mrk. etme :D[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul... Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 hehe yapariz arkadasim merak etme ama insaf et ki bayram ![signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 aştı millet[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 uin:100940490 oynamak isteyen gelsin[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 nba 2005'de server kurma gibi bir olay varmi?[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 61) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 war heralde de adam sureklı maç ıstıo :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 msnde benim last durmadan dio gel oynayalım :D ewet arkadaşlar takımlarınız falan yazın.. güzel 1 turnuva yapalım 1.yle ben özel olarak ilgilenirim :D[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Indiana Pacers - Last Survivor[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 dallas - Dygrogrand[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 İşyerinden arkadaşlar ile 2004'ü defalarca denedik, hatta tüm grafik ayarlarını min yaptığımız halde ve ip'den bağlandığımız halde çok takılmalar oldu. Özellikle şut atarken komutların geç olduğunu gördük ki, gerek hücümda gerekse savunmada bu aksama oyunun oynanışına etki ediyor. Yine de denenebiliir. Eğer oyunda oynama da sorun olmazsa lig bile yapılabilir. Bu durumda Boston Celtics'e talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 biz başka bir forumda turnuva yapıyoruz, oynanabiliyor netten yani. :) Biraz lag olması ve sliderların geçerli olmaması birer eksi ama yine de yapılabilir turnuva zevkli de olur yani.. mesela diğer turnuvada son maçımda uzatmalarda 63-59 kazandığımda yaşadığım sevinci anlatamam... :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ve kumadamın dediği gibi lig şeklinde daha zevkli olur biz ilk turnuvada 12kişilik bir lig şeklinde yapıyoruz ilk 8 playoff oynayacak (daha sonraki turnuvalarda kişi sayısı artar belki bu biraz da deneme amaçlı oldu).. mesela burada da 16 kişi falan olsak ilk 8 playoff oynasa gayet zevkli olabilir..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Aslinda NBA turnuvasi disinda, havalar tekrar eskisi gibi duzelirse (yagmur yagmasin yeter) Basketbol Turnuvasi duzenleyebiliriz? Ne dersiniz, hos olmaz mi?[signature][hline][b]Uzun yollarda biter ardina mesafeler ho$cakal demekle yetinir, Batan gune$le kararir manzaralar, goz gozu gormez olur o anda..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bLaQ solemis gerci ama ben de onayliim oynanirsa beni de yazin msn: [email protected][signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Dmx, 17 Kasım 2004 13:22 tarihinde demiş ki: Aslinda NBA turnuvasi disinda, havalar tekrar eskisi gibi duzelirse (yagmur yagmasin yeter) Basketbol Turnuvasi duzenleyebiliriz? Ne dersiniz, hos olmaz mi? hiç hoş olmaz..!!! ben Ankara'da oturuyorum taaa oralara nasıl geleyim, sonra gelip burada nispet yapacaksınız..Hem ben gelsem hepinizi yenerim, 3e 3 , 5e5 benim olduğum takım kaybetmez o zaman da size ayıp olur.. :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 püüü bu kadar kişi mi çıktı sadece....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar