Udinen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 THY Danışma THY Danışma hattını arayan bazı vatandaşlarla, görevliler, hostesler arasında geçen diyaloglar THY çalışanları tarafından derlenmiştir. - İyi günler hanımefendi, bir sorum olacaktı. -Tabii buyurun. - THY ticketing bölümünde çalışanların maaşı ne kadar? - İyi günler, danışma? - Bugün nereden bilet alabiliriz? - Sadece Taksim ve havalimanı açık bugün. - Anladım. Taksim'deki havalimanının telefonunu alabilir miyim? - Semiha Yankı Havalimanı'nın telefonunu alabilir miyim? (Sabiha Gökçen denilmek isteniyor.) - Diyarbakır’a yer var mı acaba? - Maalesef yok efendim? - O zaman beni yedek kulübesine yazar mısınız? - İyi günler iç hatlar. - Bant kaydı mısınız, yoksa gerçek mi? - Gerçeğim hanımefendi - İyi o zaman, iyi günler. - İstanbul’a son uçak kaçta? - Nereden? - Buradan. - Nereden arıyorsunuz? - Şehir içinden. - Nereden? - Erzurum'dan - Ne kadar kalacaksınız Almanya'da? - Neden soruyorsunuz? - Ona göre bilet keseceğim. - Olsun ben uçakta kalmayacağım ki otelde kalacağım. - Bizans Class'a rezervasyon istiyorum. (Adana uçağında yolcu karşılayan hostes koltuğunu bulamayan yolcuya sorar) - Hangi numarada oturuyorsunuz beyefendi? - Sanayi Mahallesi No: 14. ve diğerleri [Bu mesaj Fegro tarafından 07 Kasım 2004 02:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ne insanlar var ya :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 - İstanbul’a son uçak kaçta? - Nereden? - Buradan. - Nereden arıyorsunuz? - Şehir içinden. - Nereden? - Erzurum'dan Hahahha cok komık :lol:[signature][hline]Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 harbiden ha gene okuyunca koptum :lol: [Bu mesaj NotoriuS tarafından 07 Kasım 2004 03:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 asıl kaynağı da belirtelim dimi http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=salak+ucak+yolcusu+tripleri[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 asıl kaynağı belirttim zaten www.sikayetvar.com oradan gördüm. Edit: ekşisözlükdeki farklı bir olay. Bunlar sözlükde yok Dikkat lütfen :-p [Bu mesaj Fegro tarafından 07 Kasım 2004 04:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 :P[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ahahha bu ne ya lol yarıldım... www.sikayetvar.com/?9244[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pokemon__RIZA Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: nedanko, 17 Kasım 2004 13:15 tarihinde demiş ki: Ahahha bu ne ya lol yarıldım... www.sikayetvar.com/?9244 mauaha ne yapmalarını bekliyorlar acaba cok merak ettim :D[signature][hline]Şanlı FenerBahçe için TIK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar