incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bir hikaye anlatiyim bir erkek bir gothic kiza asik olur 2 sene once baslar hersey kiz bunu hep cocuk olarak gormustur bu 2 senenin sonunda sabah 05:21 de rock barda karsilasirlar cocuk agliyarak disari cikar caktirmadan duvardan duvara vurur elini kankasi gelirderin nefes alip iceri girerler sonra o kiz bizim cocukla disari cikar kiz:noldu iyimisin? erkek:hayir sonra erkek hic durmadan seni seviyorum diye baslar 2 tarafinda eller vucutlar yapismi bi sekildedir artik burun buruna degerken goz goze bakarlar birbirlerine cocuk caktirmadan oper kiz:hic adil degil bizimki hafif bi gulumsemeyle yeniden opmeye calisir ama kiz kafasini ceker sonra kizin suratini hafifce oksar cocuk kiz kalp atisina bakar bizim cocugun sonra kiz o an bizim cocugu oper 10-15 dakka orda opusurler sonra bu kiz olmaz diyerek aglamakli bi sekilde bara geri doner seni sevmiyorum der 50 defa o zaman o opucuk ne idi diyince cevap veremez aglamakli olur senden cok hoslaniyorum der ama ben hic benden kucuk biri ile sevgili degil arkadas bile olmadim der seni kirmak istemiyorum uzatma der 50 defa sonra cocugun kankasi kizla konusur kiz ben onunla konusmak istemiyorum der ( bizim cocuk icin diyo) sonra cocuk bunu tek yakalar sorar gerceten mi diye kiz cevap veremez cocuk elinden tutup kizi kendine ceker kiz cocuga oyle bi sarilir ki sanki birazdsn olucekler kiz sonra bi anda ciddi anlamda arkadas olalim falan der (tek kalsa kizla bizim cocuk biliyoruz ki ya gine opusucekler yada olumune sarilicaklar el ele goz goze) asil boktan tarafi lan bu cocugun kankasi kizla ne zaman konussa hersey daha da kotuye gitmeye baslar en sonunda cocuk kizin yanina gider ve der artik pesini birakiyorum diyip tam cikarken kiz bu cocuga gine sarilir elinden tutar cocugun ama biter orda cocuk arkadasinin evinden cikar eve gitmek icin disarinin soguklugu ask acisi uykusuzluk cocuk sanki her saniye ölüyodu orda oturdu otobus duragina son sigarasini yakti ve sanki kiz gelicekmis gibi bekledi heryerde onu gordu kiz sen yanimdasin dedi ona o gece dediki seni kac kere bulmays calistim dedi lan niye? hayir niye? o gece olanlar boktan sonla bitiyo bu cocuk icin bu cocuk hayatinda ilk defa opusurken gozunu kapatti aski gercekten o anda hissetti askin ne demek oldugunu eger bi kizi operken istek disi gozlerin kapaniyosa etrafta simseklerin caktigini hissediyosan hersey bi anda doga ustu oluyosa iste o asktir ah be sevgili olurdu belki denesek (turkcenin icine ederek yazdim k.bakmayin)
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=afbRLhG3YkI
calimero Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 inci sana bişi dicem. otobüste giderken lütfen müziğin sesini sonuna kadar açma. bu yolla hatun düşüren yok şimdiye kadar. yalnızca etrafındakilerden bol bol küfür yiyorsun...
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 abi bu bolumde troll yasak olmasi lazim
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Anelor said: kardeş sen bunu ciddi mi yazdın yoo basima gelen hikaye sadece o cocuk benim 17 yasinda satanist biriyim ben
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Anelor said: aw snap satanistim dedigim ayin falan yapmiyorum genel olarak birileri ölünce seviniyorum
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 manve said: yazik lan tam 22 saat 24 dakkika once basladi...
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 1- başarısız trol 2- ağır ergen hangisi olursa olsun biz kaybediyoruz
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 hamsilipilav said: 1- başarısız trol 2- ağır ergen hangisi olursa olsun biz kaybediyoruz ya bi s git ergenim diyorum malum 20-30 yasinda pati ahalisi anlar burda insanlar onlarda yasadi bu yaslari onlarda bu tecrubeleri edindi
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 chrome said: Uffff abi arkadasin evinden ciktim kosede oturmus alternatifin teki evanescence-my immortal dinliyo Lan manowar takilan adam ne alaka bu sarkiyi dinlicek These wounds won't seem to heal, this pain is just too real There's just too much that time cannot erase surasi geldi ben gittim zaten o sogukta kirilmis kalp uykusuzluk uyusturucu o anda onumde biri olse mutlu olurdum
calimero Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 incdarkness said: hamsilipilav said: 1- başarısız trol 2- ağır ergen hangisi olursa olsun biz kaybediyoruz ergenim diyorum malum 20-30 yasinda pati ahalisi anlar burda insanlar onlarda yasadi bu yaslari onlarda bu tecrubeleri edindi inci küfür etmezsen bak konu daha uzar. ban yemeni istemeyiz bu yollardan geçmiş abilerin olarak ;) edit: ben de sansürledim
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 sansurledim zaten hayir konusmasina kendide dikkat etsin o zaman
screwy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bu topic hemen kisisel e tasınmalı ve karalama defterinin sınırlandırılmalarından arınmalı. zaten ilk sayfayı kacırmısım uzgunum. bi de argostan beri aynı tadı vermiyo foto yok.
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 aquila said: ben yasamadim. yokmu senin bi ask hikayen boyle? barda kizlar sana asilirken umrunda bile olmadigi gay zanneden olmustu lan 14 yasinda milli olmus adama
Öne çıkan mesajlar