Gigabyte Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Arkadaşlar SQL Remix yarışması bünyesinde Nil Karaibrahimgil He-Man parçasına remix yarışması düzenleniyor bu vesile ile yardımlarınıza ihtiyaç duyuyorum. Sevgili arkadaşlar Aşağıdaki Bağlantıya tıklayıp açılan sayfadan Sağ kısımda bulunan oy ver bölümünden oy verirseniz yardımlarınız çok büyük bir katkı sağlayacaktır. http://www.talenthouse.com/creativeinvites/preview/a6f0cd9f796bf4bf4e9da8fd11b9e7b3/851 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 select VOTE from paticik where Paticik_care_true=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 dinlerken yorum yapıyorum şuanda, açılış çok klasik. sözler başlayınca 5 üzerinden 2-3 veriyorum. nil'in sesini şarkılarını severim, ama uğraşıp ben yapsam daha iyisini çıkarırım muhtemelen. kesinlikle bir zeds dead remix değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar