karpuz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Puaha komik bir başlık olmuş... Herneyse... Şimdi elimde bir powerpoint sunumu var içinde de bir yere basınca çalan bir şarkı var... Bu şarkıyı ben elimde mp3 ve ya wav olarak bulundurmak istiyorum... Nasıl yapabilirim böyle bir şey? sunumu açıp kısayola baktığımda istediğim dosya bilmemne.wav olarak duruyor yani görünüyor peki nerde ki bu? Bilmem anlatabildim mi... (bu arada lütfen "kapıdan" "pencereden" gibi abzürd cevaplar verip adamı sinirlendirmeyin)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 1- find dan arat bi bakalim. 2- sesi kaliteli bir programla kaydedersen asli gibi olur. 3- kaliteli ses degil ama camrecorder gibi video kaydedici bisey varsa video kaydeder adobe premiere le ses ini ayiklarsin.[signature][hline][b]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Up...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Son bir uplayayım da... Gene cevap gelmezse bırakırız artık ne yapalım... :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar