Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpek Balığı Hikayesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yarın yani 5 Kasım 2004 büyük gün. Sinemalara gelicek ve bizi baya bir eğlendiricek. Nemo'nun devamı gibi sanki. Zaten Şrek'in başarısını da arkasaına alıyor.. Seviyorum böyle filmleri yahu.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Mesaj tarihi:

Çocuk filmi değil..Nemo'nun yaptığı hasılatın yanına yaklaşan olmadı geçen sene .Önce bunu söyleyerek başlayım yazımıza.
İki resimle süsleyelim..

Seslendirenler belli değil ancak nemo'dakiler de belli değildi ama gayet keyifliydi film.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh

[Bu mesaj fordcus tarafından 04 Kasım 2004 21:35 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
valla keşke nemo'daki sharklari yapsalardi .. vejeteryanlık yolunda çektikleri falan :) süperdiler ...[signature][hline]benimde mi düşüncelerim olacakti ,
bende mi böyle uykusuz kalacaktim ?
sessiz sedasız mı olacaktım boyle ...(Orhan Veli)
Mesaj tarihi:
Geçen günlerde izledim, pek eğlenceli :) Ama ne bileyim Nemo daha bir şirindi sanki.

Bu da çok güzel.. Özellikle seslendiren kafile müthiş.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Mesaj tarihi:
Bu arada Sharktale bildiğim kadarıyla Nemo ile aynı zamanda çıkacak bir filmdi.. Nemo çıktığı için bekletildi.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Mesaj tarihi:
Türkçe dublaja girsen ne yazar girmesen.. Gayet hoş seslendirmişler espriler ingilizce de olsa aynı tadı vericek nasıl olsa.. Will Smith hayranları gidebilir tabi.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Mesaj tarihi:
said:
Dorsia, 05 Kasım 2004 18:21 tarihinde demiş ki:
Sharky bu köpek balıkları orcalar falan penguen yemiyor mu?
:)

muahah[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır....
Me
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...