Syn Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Warcraft Map Editor var mı aranızda varsa onla ilgili birşey sormak istiyorum. 1-)Ya aslında ben D-Day Benzeri bişi yapmak istiyorum.Custom Hero,İtem fln söktüm.Haritada hazır.Ancak Hero Selector gibi bi olay yapmaya çalıştm ama olmuyor.Napmalıyım?Bide ne bileyim belli zamanlarda belli yaratıklar gelsin istiyorum.Ne yapmalıyım?Bunun vb flnla alakası yoktur inşallah. 2-)Wow oynamak istiyorum.Zati başka oyun oynamıom.Bi ara uoya heweslendim baydı.Ya beta döneminde kasılan charlar silinecekmi yoksa duracakmı?Ona göre şimdiden başlamak en iyisi galiba.[signature][hline]Synthetic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 d-day haritasını incele sen en iyisi trigger lara felan bak o dediğin şeyin burda anlatılması biraz kasar. ben öle hero selection olan mapi başka bir map ten almıştı kaynağını. zaten genelde öyle yapıyolar bnette birbirine benzer şeyler oynanıyor hep.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar