Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ya bu akşam 3 jedi görevi aldım. 160 ve 100 er k lık. 3 ünü de aldım aşağıya. Ama son 2 si yarı cana varmadan direk fd yaptı, kafayı yeme noktasındayım artık. Sonra birisine geri döndüm, adamın yanında arkadaşı var, ona rağmen daldım, adam tekrar fd yaptı, sora arkadaşı canımı azaltınca kalktı vurmaya başladı ben delirme noktasındayım. PS. İMDAK[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
faki Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 En güzel yol şu; Eğer adam fd yaparsa, adamın yanına git ve sen benim için öldün mission completed de git. Bu onlara baya bi koyuyo. Parasını filan boş ver. Bu lafı söle çek git. Fd yapan birisi ile uğraşma her seferinde fd yapacaktır.[signature][hline]Callawey Excalibur - Bounty Hunter @ eclipse www.babalarcortlamaz.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Zaten Hall of Shame yaptım infomda, oraya yazıyorum onları :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 İyi bi ikili olduk Callawey ile :) Jedi Knight ı tüm theed de 2 kişi tur attırdık valla, en sonunda kaçtı adam lol[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar