monkeysfuckyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Çok çok özür dilerim ama kafayı taktım. Neye mi? Bu "Soldat" denen olaya. Abi dedim bunu yükliyim de bakıyim neymiş. Güya yükledik ama oyunlarla pek aram olmadığı içindir herhalde beceremedim. Şimdi de sinirden mouseın kablosunu ısıryorum. Acil yardıma ihtiyacım var sizin anlayacağınız. Özele bu soldatı tam ve detaylı biri mesaj atarsa diğer konu dışı bölümünü daha fazla meşgul etmeyiz diye düşünüyorum. Çok uzattım hadi herkese iyi geceler. Ps: Bu arada baklava yiyorum isteyene göndereyim.. :)[signature][hline]"Gerçeğin bilgisine özgürce ulaşabilmenin yolu, ön sanı ve ön kabullerimizin farkına varmak, sonra onları eleştirel bir biçimde sorgulamak ve aydınlatmaya çalışmaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 tam olarak neyi hakkında bilgi istedin çözemedim mirza =)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Aaaa bunun yeri burası mı? ;););)[signature][hline]bur_cu5,02 Ağustos 2004 01:45 tarihinde msnde demiş ki: biz hip hopçu değiliz oğlum clubbercıyız... oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 fırça yicen be kanka birazdan Bu seni son görüşümüz :-P[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 kim ben mi? ben bişi yapmadım yok walla yok!!! :D[signature][hline]bur_cu5,02 Ağustos 2004 01:45 tarihinde msnde demiş ki: biz hip hopçu değiliz oğlum clubbercıyız... oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monkeysfuckyou Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Güzel abilerim haklısın problemimi tam olarak söyleyeyim. Bir kere soldat'ı download edip kurdum. Daha sonra doğal olarak açtım ana bir de ne göreyim açılmasıyla kapanması bir oldu. Bende soldat dedicated server a girdim orda yok onu yapamazsın ilk önce git register etde ondan sonra gel diyo. Küçücük bir pc programı bizi adam yerine koymuyo yaa. Ben servera girmeyi falan geçtim daha oyunun arayüzünü dahi göremedim...[signature][hline]"Gerçeğin bilgisine özgürce ulaşabilmenin yolu, ön sanı ve ön kabullerimizin farkına varmak, sonra onları eleştirel bir biçimde sorgulamak ve aydınlatmaya çalışmaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Oho hersey konu disina aciliyor .. Cik cik cik..[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monkeysfuckyou Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Arkadaşlar galiba ben mesajlarınızı özele atın demekle yanlış yaptım. Bu sefer herahalde birçok arkadaşım nasıl olsa başkaları yanıtlamıştır diye atma gereği duymadı. Ben de kararımı değiştirdim. Bırakayım konu dışı bölümü çorba olsun.. Benim sağlımdan daha mı önemli :) (sinir hastası oldum) Artık mesajlarınızı özele atmayın gerçi atan da olmadı ya. Herhalde soldat oynayan yok yada ilgilenen... Bu arada soldat forumları bölümüne de mesaj attım ama orada herhangi bir canlıya ranstlanmamıştır bilgilerinize...[signature][hline]"Çocukken her akşam yatmadan önce Tanrı'ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Birza gün Tanrı'nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı'ya günahlarımı affetmesi için dua ettim." 'Al Capone' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar