Abus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Ya arkadaşlar bu Az'Kar mı ne bir adamdan alıyoruz taşı götürmek zorundayız 30 dakka içinde dark seed e bu dark seed i bulamıyorum kafayı yiyecem[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 demon seed'den bahsediyorsan ayni questi bende yapmadim, questin level'i 14 ben 18 oldum ;)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Up.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 http://www.thottbot.com/ bu siteye bakmanı şiddetle tavsiye ederim şu oyuna başladığımdan beri bu site sayesinde belki 20 tane quest bitirmişimdir.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bilmemne peek'e götür demiyormuydu onu? Dağın tepesine çıkıcan.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bende shamanın call of fire questinin erini bulamadım eheh hazır thread bulmusken sorayım thottbottada gosterio haritada ama dagların arasında yol fln bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Yok war orda gez bıraz bende bala bulmustum[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Daggerfall, 17 Kasım 2004 14:40 tarihinde demiş ki: http://www.thottbot.com/ bu siteye bakmanı şiddetle tavsiye ederim şu oyuna başladığımdan beri bu site sayesinde belki 20 tane quest bitirmişimdir. thotbot ta questi buldum ama demon seed in yerini göstermiyo işte sorun orda quest 3 step ten oluşuyo.3. stepi mapte göstermiyo. :([signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar