Cermy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 simdi eski telefonumdaki rehberi (sim de degil cunku sıgmıyodu) infrared le pc ye attım. fakat her kişiyi ayrı olarak degil, "Whole Phonebook" adında bi kartvizit dosyasıyla hepsini bir kerede gonderdi. simdi ben bunu acmaya kalkınca ms outlook kullanarak acıyor. fakat sadece rehberdeki ilk kişi cıkıyor.. (bkz: this) ama aynı dosyayı open with note pad (not defteriyle aç) yaptıgım zaman kodlar arasında butun rehberdeki isimleri ve numaraları görebiliyorum. simdi diger telefon infrared le baglı . fakat bu whole phonebook u atamıyorum programın içine. acaba herbiri teker teker parcalanırsa olurmu ? yoksa hepsini ellemi yapmam gerekıcek tekrar - yada baska bi fikriniz varmı ? not : yukarda bold la yazılmış kısım için kullanabileceğim bir program bilmiorum .yani bende ms outlookla açıyo. onuda yazarsanız daha bi sevindirik olurum. simdiden thanx edit: bulunsun ;) [signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yokişte ben..![Bu mesaj Cermy tarafından 16 Kasım 2004 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 okumaya üşendim .... :lol:[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! ANSALON UO RESMİ SİTESİ www.bkcartoons.com Ayrıca Animasyon Sitesidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 telefon ne bu arada?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 rehberi pc ye atan telefon :sony ericsson t610 pc den atilmak istenen telefn : samsung e715[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Chimera167, 16 Kasım 2004 19:20 tarihinde demiş ki: okumaya üşendim .... :lol: ulen uzun da degilki.. nolur yardim edin ya cidden cok onemli bu benim için plss[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 babanın telefonuna temelli el mi koydun yoksa :D ben 30 milyona tek tek yazarım sana ahah.[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 temelli değil 6630 çıkana kadar :D ahaha sana 30 ytl verceime kendim yazarım lan ;) ama bilen biri cıkıcak burdan biliyorum ve umuyorum .. :) [signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! [Bu mesaj Cermy tarafından 16 Kasım 2004 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Cermy tarafından 16 Kasım 2004 19:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Hey! yardım edebilecek kimse yokmu ya?[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Hey sen! Bu şehir ikimize dar. O kara kıçını tekmelemeden defol burdan! =P (yok demekki :D )[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ben biliyorum nası yapcaanı ama çiptek e 30 ytl vermen lazım[signature][hline]FORUM THE BELL TOLLS Chris Metcalf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 niOHAHAHA :D[signature][hline]sözlükte çiptek e entry girmek için tık! özel ders olayı. bi sürü kisi var istediginizi seciyosunuz ayagınıza kadar geliyo. daha ne?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Blizzard_IcedEye, 16 Kasım 2004 21:29 tarihinde demiş ki: ben biliyorum nası yapcaanı ama çiptek e 30 ytl vermen lazım saol ya.[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 up[signature][hline]her$eyim var ama hiçbirşeyim yok işte ben..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar