Raven Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2004 evet arkada$lar bugün bi arkada$ın evinde bi$eyi cd ye yazalım dedik. neroyu açtık cd yi taktık data cd yi seçtik dosyaları da attık burn e bastık ba$ladı , image kaydetti ve bitirdi. nerodayken change recorder deyincede sadece image virtual drive görünüyor , writer görünmüyor. fakat normal XP nin cd yazma $eysinde yazmaya kalktıkmı takır takır yazıyor. nedeni sizce ne olabilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 evet neden olabilir? acil lazım[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 system/device manager dan girdiginde görüyor mu cd writer ı markasıyla birlikte?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Programı çalıştırdıgında daha data disk demeden önce tabi türkcesini biliyorum hangi kayıt aygıtını kullanmak istersiniz diye bir seçenek var burdan writer i seçmelisin (eger görmüyorsa id kablolarını çıkartıp birkere bilgisayarı aç sonra kapat ide kablolarını tak görücektir) data disk dedikten sonra ileri diceksin ekle butonundan ekliyecegin dosyayı ekle bidaha ileri artık burn seçenegindesin yukarda image bide writer i görüceksin burdanda writer i seçtinmi işlem tamamdır eger bi cdrom birde writer kullanıyorsan burn seçenegine kadar işlemler aynı burn bölümünde en üst ceçenek cdrom olucak çünkü üsteki bölüm okunan cd demek alt taraftaki seçenek ise yazdırılacak bölüm . umarım anlamışsınızdır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bak sen kesin kisayol almissindir masaustune dimi o kisayolu sil 1-writerin id kablolari ve elektrikin takili olduguna emin ol yani calisiyormu bi bak 2- C:Program FilesAheadNeronero.exe yi (directory ayniysa direk kopyala yapistir yap) calistir en ustte yeni bir secenek gelmistir ben boyle yaptim ve duzeldi[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 walla gecenin köründe hallettik buraya yazmayı unuttuk :) ama çözdük ki malcolm un dediği gibi oldu aslında baktım jumperda sorun vardır diye harala gürele söktük.. baktım sorun yo ktaktık daha bi uğraşalım google dan pdf arayalım bullaım derken bir de bakltık çalışıyor :) yani kısacası sçöktük taktık çalıştı..[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Birkeresinde benide deli etmişti internetten driverlarını aramıştım, meğer çok abes bir problemmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar