nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 link afedersin alevi de olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 "rum alevisiyim ben.." dese.. abov.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 tam bir potansiyel ergenekon üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 çoayıp çoh böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 rum asilli olduguna gore zaten otomatik dusman oluyo sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 devlet ve millet düşmanı, evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 ya afedersin de rum asıllı demeden önce ayıp oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 http://static.fjcdn.com/gifs/Nothing_2479d8_2822723.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 bunlarla değil de, kendi sınıfındaki öğrencilerine özel ders verebilmek için derste hayvan gibi zor sorular çözdürüp, hiç konu anlatmayan matematik, geometri hocalarıyla uğraşsalar keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 eyvah, dusuncelerini acikliyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
termalmacun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 rus asıllıyım diyen öğrenmen diye okudum hemen aklıma antalyada bir ilk ögretim okulu geldi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 böylelerini bir de devlet eliyle çocuklarımızı eğitmeleri için okullarda barındırıyoruz... yazık günah bugün rum olduğunu söyleyebilen adam yarın çocuğumuzu rumurtur bize karşı. asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 kesin dedemler kirimdan gocmusculerdendir bu ha, rum asilli bile olmayabilir asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Akito said: böylelerini bir de devlet eliyle çocuklarımızı eğitmeleri için okullarda barındırıyoruz... yazık günah bugün rum olduğunu söyleyebilen adam yarın çocuğumuzu rumurtur bize karşı. asdf türbanın okullarda serbest kalmasıyla birlikte demokratikleşen egitim kurumlarını fırsat bilip iclerindeki kini cocuklara kusuyor bu rumlar, böyle mukaddes bir olayı bile kullanabilecek kadar din taciri bu adamlar !!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 bu öğretmenin selanikle bağlantısı varsa,çetintaş devrim yapar abi,chat de bu konuyu tartışıyorum şu anda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar