Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Multi Fifa 2005 oynamak isteyen?

Dygrogrand

Öne çıkan mesajlar

said:
Dygrogrand, 02 Kasım 2004 21:06 tarihinde demiş ki:
yine 5-1ken çıkılan bir maç... 9 kişi kalan porto (silphanos) daha fazla dayanamayarak 41. dk.da maç 5-1 olunca çıktı.. evet skandal maç portekizde büyük olay yarattı.. :P

2 kırmızı (birisi ilk dakikalarda) olmasaydı görürdün sen, ayrıca golüm de takdire şayandı itiraf et. O gol 6 gol değerinde, böylece skor 6-5 oluyor. Ben yendim :).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

Ulan ben oyunu öğrensem sana 10 çakarım ama oynamak sıkıyor single player. Şaka bir yana adam aşmış, geçende geçirmiştim ama iki üç kere o yeter bana :).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

Ya adam bug bulmuş, eski coin-uplardaki gibi. Kalecinin sol ya da sağ tarafına girip kaleyi boşaltıyor sonra ortaya bi pas hop gol. Ulen abuzer git bi da oynamoıyorum senle :p. Ben de streamin'i yendim yani ne var :).

ben - stream.
anderlet 3 - ingiltere 1
türkiye 2 - ingiltere 1
arsenal 2 - ingiltere 1[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 06 Kasım 2004 16:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yalanlara bak, benim attığım gollerin hepsi çalımlayarak, ara paslarla falan. Sadece bugün 1 kere freekickten attım. Korner konusunda bir şey demiyorum, hepsini atıyorsun maşallah. Ben daha kornerden 2 tane falan atmışımdır en fazla. Seni abuzer :).[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SilphatosIce_, 02 Kasım 2004 21:14 tarihinde demiş ki:
Ben hala acı çekerken Carlione geldi ve maç istedi, başladık. Man. United - Porto (ben) yapıyorduk, 1. devrenin sonunda gelen golumle Carlione kardeş yıkıldı sanırım ve çıktı. Ya arkadaşlar yenilirken çıkmayın be -ben hiç çıkmam 10-0 olsa bile :p-. Bu arada bir daha Porto'yu seçmeyeceğim :).

çıkmadım bağlandı koptu :)
gol yiyince çıkacak tiplerden değilim ben de :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...