Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 said: Dygrogrand, 02 Kasım 2004 21:06 tarihinde demiş ki: yine 5-1ken çıkılan bir maç... 9 kişi kalan porto (silphanos) daha fazla dayanamayarak 41. dk.da maç 5-1 olunca çıktı.. evet skandal maç portekizde büyük olay yarattı.. :P 2 kırmızı (birisi ilk dakikalarda) olmasaydı görürdün sen, ayrıca golüm de takdire şayandı itiraf et. O gol 6 gol değerinde, böylece skor 6-5 oluyor. Ben yendim :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Aman tanrım..... Bu ne skor!! : Juventus (silphatos) 1 - 7 Man. United (Dygrogrand) 90 dk. oynandı, kırmızı kart falan da yoktu... :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 R. Madrid 1 - Barca 5 evet bu skorlarla silphayı elimine ettim, meydan okuyorum var mı beni yenebileceğine inanan??? hodri meydan!!! :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Ulan ben oyunu öğrensem sana 10 çakarım ama oynamak sıkıyor single player. Şaka bir yana adam aşmış, geçende geçirmiştim ama iki üç kere o yeter bana :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Birincisi 1 kere yendin.. :) ayrıca onu da elim atelde olmasa vermezdim .P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 yine galibiyetle geçen bir gün.... Silphatos- Dygrogrand Arsenal 1 - 2 Man. Utd. Rosenborg 0 - 3 Turkiye Arjantin 1-6 İspanya (ki 80. dk.da çıkıldı yine maçtan Silp. tarafından)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ya adam bug bulmuş, eski coin-uplardaki gibi. Kalecinin sol ya da sağ tarafına girip kaleyi boşaltıyor sonra ortaya bi pas hop gol. Ulen abuzer git bi da oynamoıyorum senle :p. Ben de streamin'i yendim yani ne var :). ben - stream. anderlet 3 - ingiltere 1 türkiye 2 - ingiltere 1 arsenal 2 - ingiltere 1[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- [Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 06 Kasım 2004 16:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 hassie lan :) gerçek hayat futbolu oynuyorum ben, paslar ver kaçlar... faul ve korner dışında golün 1 veya 2 tane bana daha.. :)=[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Yalanlara bak, benim attığım gollerin hepsi çalımlayarak, ara paslarla falan. Sadece bugün 1 kere freekickten attım. Korner konusunda bir şey demiyorum, hepsini atıyorsun maşallah. Ben daha kornerden 2 tane falan atmışımdır en fazla. Seni abuzer :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 olm bug abusela ne alakası var... saçmalama... hayatta en sinir olduğum şey bug abusedur.. ne anlamı var o zaman oyun oynamanın ben fifayı o yüzden bırakmıştım zaten... !![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Tamam tamam kızma, sen alemin en büyük fifa oyuncususun :).[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 benim oyunda top gözükmüyor ya çıldırcam bir yardım edebilcek adam var mı?[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 maalesef....nameless... bu arada sıkıldım artık silphayı yenmekten Roma 0-2 Galatasaray...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Rahat oynayabılıyormusunuz arkadaslar ?.Bız arcane ıle denedıK,hıc olmamıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 oynuyoruz yaa gayet iyi... deneyelim istersen bir ara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ben de 64 kablo var.Yeterli olursa zevkle denerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 64k verimli olmayabilir. Ben 256k, Dygno 128k iken çok lag oluyordu ama ikimiz de 256k olunca AI ile oynuyormuşsun gibi hissediyorsun.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ne demek AI ile oynuyormuşsun gibi hissediyorsun... :P o kadar kötü mü oynuoz..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Nyeseki bir kac gun sonra kablo uyelerıde cosacak. 512 kabloya gecıcem ozaman rahatca oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Hız açısından öyle demiştim.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carlione Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 said: SilphatosIce_, 02 Kasım 2004 21:14 tarihinde demiş ki: Ben hala acı çekerken Carlione geldi ve maç istedi, başladık. Man. United - Porto (ben) yapıyorduk, 1. devrenin sonunda gelen golumle Carlione kardeş yıkıldı sanırım ve çıktı. Ya arkadaşlar yenilirken çıkmayın be -ben hiç çıkmam 10-0 olsa bile :p-. Bu arada bir daha Porto'yu seçmeyeceğim :). çıkmadım bağlandı koptu :) gol yiyince çıkacak tiplerden değilim ben de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teenboi Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ben de oynamak isitormmmm 256 adsl war hadi bakalm. msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar