Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

searchweb2 hem de ileri derece

montezaus

Öne çıkan mesajlar

Sanırım msnplusla bulaşan bi olay bu! Birkaç arkadaşta daha bulunmaktaymış bu worm-adware karışımı olay. Çözümünü felan bilen var mı, ad-aware ve norton un en son versiyonları son updateleriyle birlikte var fakat silinmiyip kendini yeniden kurmakta wormumüz. Bunun yüzünden format atmıştım bi kere, kurtulduk derken en son attığım formattan sonra direk karşıma çıktı artık son safhadayım, bünyem kaldırmamakta yardım edin lütfen =))[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside

**no paranoia@ montezaus
Sosyal ağlarda paylaş

googledakiler de özenle kafayı yemiş adamlar, olmuyooo

format mı atıcam ben gene ya =(([signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside

**no paranoia@ montezaus
Sosyal ağlarda paylaş

evet banada bulaşmıştı, internet explorerda kendi bir search satırı oluşturuyor. ayrıca başlat çubuğunun üstüne yaklaşık 2-3cm boyunda bir şerit oluşturuyor.

nasıl yaptığımı hatırlamıyorum ama kaldırırılabiliniyor. şuan hiç iz yok o olanlardan. ama öğrendim ki bundan sonra bir program için yapılan ekler eğer offical değilse kullanmicaz :)
Sosyal ağlarda paylaş

bilmediğine göre bi faydası dokunmuyor bana ama kaldırılabilmesi bile yeterince umut veriyor =) msn plus plugininden geçiyor galiba, kendisinden değil, ama pek meraklı değilim test etmeye ^^[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside

**no paranoia@ montezaus
Sosyal ağlarda paylaş

bendede aynı sorun vardı şimdi hatırlamıyorum ama iraz araştırmayla bulabileceğini tahmin ediyorum
önce google dan searchweb2 yi arat kesin karşına çözümü ile alakalı birşeyler çıkar yada hijackthis diye bir program var onu kullan. yani emin değilim. bir yerde kaldırmayla alakalı bir yazı okumuştum google dan aratıp.
sonra spysweeper kullan oda gayet güzel bir program. adaware kullanıyordum ama o pek koruma görevini üstlenmedi. sildim bende.
birde windows updatelerini yap kesinlikle tavsiye ederim başın ağrımaz sonrasında
son olarak iexplorer kullanma başka bir explorer kullan mesela ben firefox kullanıyorum. o amandan beri hiç bir sorun olmadı bende (tahtaya vuralım da olmasın)[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...