CwzX Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 iTunes un içinde playlistleri oluşturdum.iPod u bilgisayara bağladıktan sonra iTunes otomatik olarak açılıyor,updating.... diyor ve sonra şu hatayı veriyor: "Attempting to copy to the disk failed.An unknown error occured(-36)." bu nedir? daha önce böyle bir hatayla karşılaşmış olan var mı?[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 USB'n 2.0 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Bu arada ben bişey sorayım; Ben I-Pod almayı düşünüyodum da vazgeçtim çünkü saçma geldi. 20GB'lık şeyi napıyosunuz yahu? bana boşu boşuna verilen bir 400 Euro gibi geliyor[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 muzik arsivini koyuyosun ne zaman hangi sarkiyi dinlemek istiycegin belli olmaz hergun dosya transfer etmek zaman aliyo[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 mp3 ten başka bişi koyuluo muydu buna?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 said: Sly-One, 15 Kasım 2004 23:25 tarihinde demiş ki: mp3 ten başka bişi koyuluo muydu buna? Evet, istedigini koyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ipod u flash memory olarak da kullaniyosun memory stick olarak da kullaniyosun. sadece mp3 caliyo ama yaninda 20gb tasimak kolaylastiriyo islerini oldukca.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 i-pod ya.Mukemmel alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 usb 2.0 sorun ne olabilir?[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 USB'nin 2.0 olmamasi disinda pek bisi gelmiyor aklima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 interesan bi olay[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 2. hatamız da geldi hayırlı uğurlu olsun: iTunes:iTunes.exe Bozuk dosya /iPod_Control/iTunes/iTunesPrefs dosya veya dizini, bozuk ve okunamaz durumda. Lütfen Chkdsk hizmet programını çalıştırın. bu chkdsk ne ola ki???[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 start -> run -> chkdsk enter bence senin bilgisayarda bişey war itunes'u sil baştan yükle istersen ipod'da bişey olcanı sanmıorum ipod bozulmuş dicem şimdi yüreğine inicek :P bi itunes'u tekrar yüklemeyi dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 2 kere sildim yükledim olmadı 2 şarkı atıyo içine sonra hata veriyor.peki şu hata neden olabilir /Device/Harddisk1/DR3 üzerindeki belirtilen G/Ç işlemi,zaman aşım dönemi bitiminden önce tamamlanamadı.[signature][hline]çocuk büyür babası kadar olur ondan sonra efendim ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aytoz Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bana bilgisayarda bişey varmış gibi geldi, i-pod'da bişey var demeye dilim varmıyo :) bi apple'ın sitesinden bak istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar