chz_xjx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 öğesine adam gibi stil yapılmıyo background-color ve color dışında scrollbar rengi ve borderını ayarlamayı beceren varsa yardım bekliyorum, dizayn için önemli not:border:1px, scrollbar-face-color:zort falan olmuyo bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 http://www.websitetips.com/info/css/scrollbars.shtml[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chz_xjx Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 verdiğin linkteki uygulamalar sadece textarea ve body icin gecerli, yine de saol scrollbar color ve border degistirecek bir babayigit yok mu, kıl oldum form yemyeşil selectler gri gri kalıyo dizaynın içine ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Google.com'a girip: css yaziyoruz ve kendimizi sansli hissediyoruz... o kadar eminiz yani cikacagindan... sonuc: olmazsa bir de bunu editleyerek dene STYLE="font-family : monospace; font-size : 12pt"> Red Green Blue [signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar [Bu mesaj riglous tarafından 17 Kasım 2004 06:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chz_xjx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 böylece her kendimizi şanslı hissedince çıkmayacağını anlamış olduk, aynılarını bin kez denemistim sormadan önce zaten. yine olmadı tabi ki, farklı bi kod olabilir ya da cssde bir acık. teki scrollbar rengini değiştirmek ve borderdaki abuk shadowları kaldırmak istediğim, fontları buyutup de buyuyunce aha stil oldu değil![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Sanmiyorum yapildigini. Scrollbar rengi degistirmek standartlara uygun bir sey degil zaten, IE'nin zirvalamasi. Kullanmamanizi tavsiye ederim. [Bu mesaj bayat tarafından 17 Kasım 2004 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 sanırım microsoft word ile butonlara renk veriliyordu. ordan renkli bir buton koyup daha sonra koduna bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar