Sorj Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 yokmu street hoop da beni yenecek?? söylerim size şu ana kadar kimse yenemedi bi kişi vardı (ismini unuttum S ile başlıyordu) bi onla 1-1 berabere kaldık sonraki maçta ilk yarıyı ben aldıydım sonra cıktıydım yokmu yenebilecek biri yaw?[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 gel yapalım walla.beyendim oyunu guzelmis :D[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 allah cezani vercek s ile ba$liyo dedi ya bendim o bennn yenicem seni tez vakitte $u an bilgisayarima girmi$ worm le ugra$iyorum. bu arada erutan gibi $u ana kadar (arada tek tuk maclar haric) yenilmezligimi koruyorum, yakinda bi turnuva yapalim.[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 baglanamıyorum nedense alla alla :p[signature][hline]Icq=212-213-215 macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere... Online gaming rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 yok abi yenen yok bi miruel mi ne gelmiş arkada 3 tane uo client açmış slow motion da oynuyoruz gelmiş ezik mezik diyor ya adam bu adama ne demeli ya[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hah azmo bab, nam-ı diğer en büyük kurbanım da teşrif ettiler. azmo hiç konuşma 5 maç arka arkaya yenildikten sonra kendini kaybettiğini unutma :-P hayır rövanş istiyosan söyle yani lol[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hehe o hiçbişey ya ben 34 e 18 mi ne yendiydim :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 kralınız gelsin kralınızı tanımam :)[signature][hline]There's no place like 127.0.0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 hehe benim gral gral the bab the kenk im ben pls of the kenk im ben :D[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 olabilir benim süper ingilizcem yok[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 UP[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 iddialıyım gayet, beklerim.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Ben çakarım Street Hoop'da. Hazırlan istediğin an kapışalım ;p.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 ben istiyorum, şu an olur mu?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 benle kapış street hoopda beni yenebilecek insna yok be[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi.... Sanal Geçnlik Türkiyenin Gençlik Portalı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 said: aquila, 14 Kasım 2004 00:06 tarihinde demiş ki: lol madem super ingilizcen yok neden ingilizce yaziyosun... bune şimdi?[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 başlıkta fazla bir hata göremedim i wanna more victorius wanna kelimesi doğrudur , yazılırken pek kullanılmasada sokakta konuşurken want to yerinse sık kullanılır . victorius yazımında sadece bir harf eksik , belki klavyenin tuşu basmamıştır . Sonuç olarak burda abartılacak bir hata yok . Erutan gayet güzel yazmış ....[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 yaw ne amerikanlar,ingilizler var neyin nasıl yazıldığını bilmeyen hiç abartılacak bir durum görmedim. something yerine sumthin yazınca anlaşılmıyor mu yada love yerine luv yazınca(okuyunca ikiside aynı sesi veriyor)[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 yapma gözünü seveyim :) wanna , want to kısaltmasıdır want : istemek fiilidir more : daha fazla , victorious : zafer Kurallı olarak ; I want to have more victorious dersin ancak sokakta (argo ne dersen de) şöyle konuşulur ; zafer kelimesini nesne kabul edersin ve ; i wanna more victorious demende hiç bi sakınca olmaz ....[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 victorious şampiyon gibi bi anlam içersede çoğu zaman bu tip kelimeleri bir birleri için kullanmanda hiç bir sakınca yoktur , önemli olan hissetirdiği duygudur ...[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 ben sana ayrıca sokakta diyorum :) kurallı kouşmaya kalkarsan bizim türkçemizde yanlış oluyor ;)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 off abi daha fazla kazanmak istiyorum dedim siz neler diyonuz ya :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2004 e ben serverdayım gelen olursa oynayalım,yada sunset atalım[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matematik Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 wanna = want to I want to more victorious Bu cümle sokak dilinde de uzay dilinde de yanlış. Arkadaş orda fiil yok derken aslında orda fiil eksik demek istemiş. I want more victorious = Ben daha fazla galip (şampiyon, muzaffer) istiyorum. I want to more victorious = Ben daha fazla galibi istiyorum. I wanna be more victorious = Ben daha fazla galip olmak istiyorum. Yarım yamalak ingilizcenle bi de doğru olduğunu iddia ediyorsun. :D [sarcasm]wanna I more precious and suspicious to be crush you! Ok? and may the torch be with you. [/sarcasm] [Advice] Dont write english or japanese please [/Advice] [Bu mesaj matematik tarafından 16 Kasım 2004 10:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ben doğru olduğunu belli etmiyorum hata olabilir dedim süper ingilizcem yok dedim olabilir normaldir aquilla noldu? niye paso bok atıp duruon? bitarafınmı kaşınıyor?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar