Chemical Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 toni schumacher vardı kaleci. fenerbhaçe gelmişti, seneler 90ların başı falan olsa gerek. o zaman dereağzı tesislerinde yapılıyor antrenmanlar. şimdi duvarlarla çevrili yerin etrafında tel örgü ve maksimum 1.5m lik bi duvar var. tahta bi tribün ve o tribüne çıkıp antrenmanları izleyebiliyorsunuz vs. her neyse. toni tr'ye yeni gelmiş.. antrenman sonrası herkes bi musluktan akan suyu içiyor. toni de içiyor. bi kaç gün sonra takım antrenmanda ama toni schumacher yok! içtiği su barsakların ebesi ile icma etmiş adeta. türk çocukları alışık tabii. hiçbirine koymamış, aynı suyu içmelerine rağmen toni yataklarda! bu haberler de öle geliyor kulağa. daha bi haftayı devirmedik. 5afgan 3libyalı sanıyorum dışarıdan gelince bunlar doğalgaza alışamadı bünye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Yilmaz Ozdil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 başlığı ilk gördüğüm zaman tariatin biri kadınları katletti sandım, içerikte öyle değilmiş meğer. iki şekilde de bu kadınlar öldü, yakınlarına sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Bende olay yeni sandım , ama aynı 5 kişiymiş, sanki haberlerde kadın olduklarından pek bahbetmediler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 SeaGle said: Yilmaz Ozdil LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar