monoscope Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Acayip kafama takıldı gereksizliğiyle ama sormam lazım. Şimdi x firmasında 2 kişinin hosting hesabı olduğunu varsayalım. Firma domainler için dnsleri ns1.xyz.com ns2.xyz.com olarak veriyor. Bu 2 kişi de abcdefg.com ile ilgili hostinglerinde bir bölüm açıyorlar. abcdefg.com'un sahibi de domainini panelden ns1.xyz.com ns2.xyz.com a yönlendiriyor. Gelmeye çalıştığım noktayı anlamışsınızdır büyük ihtimal. Bu hosting sahibi 2 kişiden hangisinin hesabına düşer bu domain ? Kesin farklı bir olay vardır böyle birşey olmaz diyeceksiniz merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Bu konuda cok daha bilgili kisiler var bu forumda ama ben de merak ettim. Bence bunun bir onlemi yok :) Yani psikopatin biri sans eseri senin domainini senin hostunda kendi hesabina eklemisse supporta falan mail atarak manual olarak duzeltilebilecek bir sey diye dusunuyorum. Ha zaten sende ekliyse mantik olarak baskasinin bir daha eklemesine izin vermemeli hosting firmasi, o yuzden bunu yapmasi icin gercekten baya sansli olmasi lazim veya senin o domaini hangi hostta hostlayacagini onceden tahmin etmesi lazim vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argue Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 aynı ip üzerinde kurulu control panelde aynı domain tanımlanamıyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Genelde o alan adi icin hosting tanimlanmissa sen zaten kendi hosting'ini tanimlayamiyorsun. Hani sistem "tamam tanimladim ben bunu" dese bile olmuyor. Oyle bir durumda hosting firmasi ile iletisime geciyorsun, haci bu alan adi bana ait diyorsun, hosting firmasi gerekeni yapiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar