Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 evet arkadaşlar Alliance toprakları üzerinde bu eğitmenin yerini bilen yada gören birisi varmı ? inanırmısınız günlerdir bu npc yi arıyorum ama yok yok 150 fishing oldu ama trainer olmadığı için tıkandım kaldım :( yardım :([signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bunlar işini görür umarım. http://www.thottbot.com/index.cgi?i=26885 150-225 http://www.thottbot.com/index.cgi?q=7122 225-300 [Bu mesaj OffChu tarafından 17 Kasım 2004 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bir tanesi quest diğeri Expert trainer :( Artisan Trainer (200) arıyorum ama yinede sağol buda bir nebze olsun işimi görür. halen aramaktayım arkadaşlar Artisan Fisher trainer'ı[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 150 de tıkandıysan Artisan 200 ü ne yapacaksın. Hem onlar değişti quest yapmak lazım. [Bu mesaj OffChu tarafından 17 Kasım 2004 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Expert and above skill tiers for secondary skills are no longer available on trainers, you need to find the books to teach you them. Expert level is on a vendor somewhere in the world, artisan level requires a quest to be completed. --- Artisan Level Fishing, Cooking, and First Aid quests are in the game. Trainers will no longer train artisan level in the aforementioned professions. Players must complete quests to gain artisan levels. [Bu mesaj OffChu tarafından 17 Kasım 2004 14:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 şimdi şöyle zaten yukardada dediğim gibi expert trainer bir nebze yardımcı olacaktır ama fishing hızlı artan bir skıll ve benim 150 den 200 (hatta 225) e getirmem çok uzun sürmeyecek. yani expert olduktan sonra gene tıkanacağım gene artisan a ihtiyacım olacak. ha ama olayı değiştirdiler artık quest le geliyor diyorsan onu bak bilmiyordum. ne zaman değiştirdiler hmmm kötü olmuş questli ise.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: OffChu, 17 Kasım 2004 14:33 tarihinde demiş ki: said: Expert and above skill tiers for secondary skills are no longer available on trainers, you need to find the books to teach you them. Expert level is on a vendor somewhere in the world, artisan level requires a quest to be completed. bitirmişler olayı resmen....hayaller suya düştü... sağol yinede.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 En son yamayla birlikte değişti. :)[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar