Sorj Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ehe baya güzel ama cok kazık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 2126 yaptım ama p3 550 bilgisayarım sağolsun :D. yavaşlığından çatır çutur basıyodum harflere.. edit:ama score'u save edemedi 5 dakkadır.. [Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 06 Kasım 2004 10:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 258 ilk seferinde[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 747 hüh sıktı. ilk deneme tabiki :p[signature][hline]msn/mail mail icq [Bu mesaj Maedhros tarafından 06 Kasım 2004 19:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 215[signature][hline]fizik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 239-kelime yazdırsalar daha kolay olurdu harf yazmak zorladı....[signature][hline]fizban demiş ki:mandoo, haklısın ama kendini düzgün ifade etmeyi dene, her bulunduğun topicte kavga çıkıyo Mandooo : Köyünden kopup paticik alemine dalan ACILARIN ÇOCUĞU!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 94[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cornelius Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 109372 kesin manyaktır yapıcak daha güzel bi işi yoktur ne diim artık kafayı yer insan o kadar gidene kadar..[signature][hline]Zamanı gelen bir düşüncenin gücüne hiç bir ordu karşı koyamaz!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 115 baya zor muş 115 de bile kasdım kendimi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nokya Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 162 yaptım daha fazla da yaparım uraşırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 abi nası böle düşük yapıonuz acaba bizde harfler mi yavaş gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: Mandooo, 07 Kasım 2004 01:06 tarihinde demiş ki: 239-kelime yazdırsalar daha kolay olurdu harf yazmak zorladı.... böyle bir oyun vardı, hatta typershark'mı neydi yahoo'da var. bisürü köpekbalığı geliyor, üstlerindeki kelimeleri yazıyorsun. köpekbalıkları gelene kadar üstlerinde yazan kelimeleri yazamazsan mefta oluyordun. http://games.yahoo.com/games/downloads/tps.html bundan çok daha zordur yanlız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 216[signature][hline]Helarus/Nereghal Catviezel.... Nereghal AhmadRashad, 20 Eylül 2004 20:23 tarihinde demiş ki: Tommy Corte yi cok duydum.... Hakkında ki bir cok sey enteresan ve ilnginc tanıyanınız varmı ? Bahsedermisiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 235[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bi önce parmaklarımıza masaj yapalım rahatlatalım :))). Haydi start....[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Ooooo uğraşılmaz bunla çok uzun sürüyo :D[signature][hline]Hayat Sizi Değiştirmesin Siz Hayatı Değiştirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bugun 6032 yaptım dahada yapıyordum sıkıldım yavaş bilgisayarda yavaş oyun saolsun :D ama save etmemiş ona üzüldüm..pati' damgası vurmustum çünkü..[signature][hline]Road trippin with my two favourite allies.. Fully loaded..we got snacks and supplies.. Yıldızlar bizi aydınlatacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 bugünün skorlarına bakın diorum başka bişi demiorujm:D 9999999999 bu nedir yaw?:D:D[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2004 1705 eh işte..[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 56) Allahım sen beni dostlarimdan koru, düşmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jesterscript Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 156. çabuk sıkıyor.[signature][hline]Jester Script Transfigured Satellites and Astronauts in flames.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 122[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm. UOGame.Net Exile UO Player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 198[signature][hline]Hepsi Gerçek...!!! Delikanlı taraftar renkli takım tutar.- R i z e Spor - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 klavyede hızlıyım :P[signature][hline][b]Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız, Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar