flood83 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Epox8RDA3I anakarta sahibim sorunum anakart agp4x ekran kartlarıyla(GF4MX440 gibi)sorunsuz calısmakta fakat anakarta herhangi bir agp8x kart taktıgımda (leadtekfx5600-Msı radeon9800xt-fly fx5200) kartları ya hiç gormuyor yada sureklı ekran kararıp tekrar acılıyor dxdiagı actıgımdada agp ozelliklerinden agp texture acceleration ozelligi kapalı mesela ama agp 4x kartta bu acık durumda oluyor! birkac bilgisayarcıya sordum epoxun bazı anakartlarında agp 8x voltajları arızalı fln dediler kartı 2004 mayısta almıstım izmirdeyim faturası fln yanımda gotursem deiştirebilirmiyim anakartımı yada kartın uzerinde kendim mi ayar yapıcam ama her ayarıda denedim hemen hemen cevap yazan herkese şimdiden teşekkur ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Arızalı deilde sendeki 8x ekran kartı uygun olmayabilir epox'daki slot'a. 1.5 volt luk AGP 3.0 olan bir ekran kartı takarsan çalışır. Hangi ekran kartını denediğini yazsaydın bakardım özelliklerine.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 denedigim ekran kartlarını yazmıstım birisi fly marka Gforcefx5200 dieri leadtek marka fx5600 ve dieride Msı marka radeon9800xt hatta psu bile denedim voltaj mı yetmiyor diye asus marka yine olmadı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar