Elandoriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ben hardisk'i tanıtamamıstım ama uzun ugrsalar sonunda yaptım simdide kur yaparken ms-dos yok olusturun diyor fdisk'ten yapıldıgını biliyorumda yapamadım bi turlu yardım edermisiniz[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif -www.hisaroyun.com - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 fdisk in kendisi ztn seni yönlendiriyor. yeni işletim sistemi kurucaksan bios dan first boot u cd-rom olarak seç işletim cd sini cd-rom a koy bilgisayarına reset at.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elandoriel Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 ya birde fdiskden bi tane mantıksal dos olusturdum ama geri silemiyorum sil diyorum surucunu adını yazıyorum birim adı girin diyor yukarda birim adı olarak remote yazıyor onu yazıyorum ama birim adı yalnıs diyor[signature][hline]Korku Kızgınlığı Kızgınlık Nefreti Nefrette Acıyı Getirir... http://www.lucasforums.com/images/smilies/LSVADER.gif -www.hisaroyun.com - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bi program vardı bölümleri sıfırlayan ama adını hatırlayamıyorum[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malcolmx Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Kazaa vs bunun gibi bir program kullanıyorsan yazılım aratma bölümüne partition magic yaz 8.0 ın full versionunu bul bu programla fdisk i karıştırmadan kolayca işini hallede bilirsin programı çalıştırdıgında bilgisayarındaki disk leri görüceksin istedigin disk e sagtıklayıp format bölümünden ntfs veya fat32 veya her hangi bipartion yaratmak isytiyorsan hepsinin isimleri yazıyor seçiyorsun ve sadece apply ok demen yeterli senin için yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar