vimpir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 itunes uzerinden birsey satin alabiliyorum ama ipad uzerinden satin alma yaptigim zaman dun geceden beri "please contact itunes support to complete this transaction" hatası alıyorum :( . Cihaza format attım ama fayda etmedi sizce neye takılıyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 çok ilginç sadece oyunun içinden bir şey satın alırken bu hatayı veriyor. Paralı her hangi bir app satın alabiliyorum şimdi denedim :S hiç başınıza böyle bir şey geldi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Parental control? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2012 Kardesimin ipad ile giris yapip satin aldim suan kendiipadimlede alis veris yapabiliyorum. Cozum buymus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar