SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Ewt cıddı cıddı ıyı kullanıo[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ben çok iyi atarım bazen 80 bazen 85 bazen 90 bazende 100 e vururum kaleci şaşırır[signature][hline]dillere destan bir öykü: Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:??? havuç kısırlık içinmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 del piero iyi atar ronaldinho iyi atıyo sergen'in de frikik literatürünü deiştirecek golleri var .) denizli vs beşiktaş 90' ötesi.. fb vs beşiktaş . sol kanattan sol ayakla sağ köşeye plase, recep klasiği sağ kanattan korner çizgisine yakın bi yerden 18 yaşındayken gol atmıştı takımı hatırlayamadım ama o da efsanedir.. hoydonk iyi yüzdeyle atıyo ama attığı golleri beğenmiyorum ben, kaan dobra da ortasahadan frikikten gol attı yani çok büyük beceri değil, şans ve kaleci kazmalığı bence.. koeman diyosanız o bi ekol tabi .)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemic Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Gheorge HAGİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar