regay35 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Arkadaşlar dizüstü bilgisayarımda eset nod32 yüklüydü fakat lisans sürümü bitmesiyle bilgisayarda sorunlar çıkmaya başladı... Pc açılışında hoşgeldin sayfasında 5 dk bekleme yaptıktan sonra açılıyor ve açıldıktan sonra masaüstünün gelmeside yaklaşık 5 dakikayı buluyor. Nod32 çekirdekle iletişim sırasında hata oluştu uyarısı veriyor... Virüs olabilir düşüncesiyle nod32 yi kaldırdım , combofix ile tarattım , kis yükleyip tarattım fakat virüs trojan bulunamadı.. Sorun devam ediyor. Yardımlarınızı bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ESETİN ASKERLERİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 kaşla göz arası +2 post ekledi dfghdgfhfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Sorununun kesin kernel tabanlı olabileceği konusunda şüphelerim var. Sorun dosya/dizin yapısı problemi de olabilir. Diskini eline almak üzere de olabilirsin. Yedeklerini al ve temiz bir windows kurulumunu dene derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar