ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 ya beyler questler yüzünden fenalık geçirmek üzereyim adam git hedö hödö nün bacağından 3 tane yok onun kulağı bunun burnu falan derken iice sapıtıyo derdim bunla değil bu yaratıkları bulamamamda zaten çoğunda git şurda ara falan da yazmıyo öle git bul 3 tane ahtopot gözü için bütün haritayı dolaşmak zorunda kalıyorum yani şimdi mesela questlerin anlatıldığı bi site yokmu işte bu questte şunu yapçan şuraya gitmen lazım adam questte yazmış buranın doğusuna git diyo bura dediği yer en kuzeyden en güneye kadar questi yapmam gereken alakasız bi yer çıkıyo thootbot a baktım baya ama orda da questi veren adam ne diyosa o yazıyo bulmam gereken şeyin nerde olduğu falan yazmıyo yok mu böle bi ekşın bana yardımcı olacak ?[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bulman gereken şeyi aratacan thottbot da... diyelim ki "Eno's eye" ı istiyor npc senden.. Gitcen thottbot ta bunu aratacan. O sana hangi yaratığın loot undan çıktığını yazacak. Send yaratığın yanındaki MAP linkine tıklayacan... Bir güzel gösterecek sana yaratığın nerede olduğunu :)[signature][hline]Profocio Hosting Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş: fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Başlığı editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 saol abi not : iyi ettin alakasız olmuştu zaten :D[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 40 tane quest yaptıysam 2 tanesi için genel kanalda soru sordum. Kardeşimde aynı dertten yanıyor devamlı. Dikkatli okumuyorsunuz yazılanları. Bazen metinde direk şuraya git demiyor ama "bilmemneden güneye kaçtığımda ilk şehirde yakaladılar beni" şeklinde dolaylı anlatıyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 metinleri dikkatli okuyunca genelde anlasiliyor ama bazen hakkaten cok uyuz tanimlamalar yapiyor bunun cozumude etrafidnaki insanlara sormak.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Metini iki okusanizda bazen illet ediyor adami..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novilamenja Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Eno'nun dediği gibi www.thottbot.com en güzel çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar