Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 http://www.casper.com.tr/ProductDetail_nsh3770-8t75v_125_5618 bunu almayı düşünüyorum ama çoğu yerde casper bilgisayarlar sorunlu falan diyolar bizim bi arkadaş casper masaüstü aldı 4-5 ay oldu hala bi sorun yok onda neden casper sevilmiyor ? bide bu pc ye o fiyat verilirmi ? toplama al diyenler olacak elbet çok aklımı karıştırıyor toplama bilgisayar birisi bi kartı önerirken başkası başka bi kart öneriyor insanın kafası karışıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 konu dışı niye? git donanıma aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Allah casper'ın belasını versin net söylüyorum ne servisi servis ne bilgisayarı bilgisayar. 3-4 kere arıza çıkardı, servis 3 ay pili vermedi henüz gelmedi diyerek. 1-2 sene öncesine kadar arkadaşımın ailesi casper satıyodu. Kendileri bile kullanmıyodu öyle bilgisayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Oyun için alınmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 hediye amaçlı alınıp garribanlar sevindirilebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 çevremdeki insanların deneyimlerine dayanarak casperi tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 alinmaz.. net.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar