Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl doktor bunlar??

laverda

Öne çıkan mesajlar

Pekı bende sana sunu soylıyım kan aldırmam gerkıyodu saat 10 da labaratuar kapanıomus uzunca bır sıra war ınsanlar adlarını sıraya yazdırmıslar saat 9:50 sıra nerdeyse bende hooop o sıra 3 tane adam ıcerı gırıyor we saat 10:00 ı gecınce yo kartık kan almıoruz dıyolar bılmıorum bana su ana kadar belkı bı kac kısı harıc iyi huylu ınsan gelmedı[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya herkes nefret ettiği insanları aklında tutar, kendilerine adam gibi muamele yapanı önemseyen yokki. Varsa yoksa bana şöyle kötü davrandı bana böyle kötü davrandı. Nitekim sizin görmeyi kaçırdığınız kim bilir ne iyi ve fedakar davranışlar vardır. Quiye katılıyorum ve şunu ekliyorum size adam gibi davranmayan bir doktordan şikayetçi olma ona kızma hakkınız tabiki vardır ama bunu tanımadığınız tüm doktorların omzuna yükleme hakkınız yok.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''

[Bu mesaj Ardeth tarafından 14 Kasım 2004 00:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bide hastayım ama artık bayılıcam yanımda arkadasım war sadece bızı ordan oraya surukluyolar yok ıdrar ı oraya wermıcektınız ordan alın hemen yanındakı labaratuar a orda alıcagınız sonuclar bana ben ımzalayınca oraya yok ılaclar ıcın oraya buraya belkı su an gecerlı olan sıstemden kaynaklanıyor da olabılır[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer gittiğin teşekküllü bir hastane ise lab.'larda kanları doktorlar almazlar. Ayrıca hastaneleri biz yönetmiyoruz. Haklı olduğun bir şey varsa oda hastane yönetimi adına Türkiye'de tam bir orta çağ havası estiğidir.

Senin bir kaç gün deneyimlediğin ortamda ve 5 yıldır dolaşıyorum. Bir şey söylüyorsam bir sebebi vardır.

yeni mesajına ek olara edit: Doktorlarla bir alıp veremediğin yok. Problemin hastane yönetimleri. Düşüncesizce şikayet ediyorsun.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui
[/b]

[Bu mesaj Qui tarafından 14 Kasım 2004 00:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Her meslekte çürük insanlar olduğu gibi doktorluktada var çürük insanlar.Ama doktorluk hayati bir meslek olduğu için çok göze batıyor...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

Benim merak ettiğim bu kadar şikayet ediyorsunuz, tartişiyorsunuz ama içinizden hangisi bunu şikayetçi olduğu hastanye bir dilekçe yazdi yada hukuksal işlemler yapti?? Ayrıca konu gittikçe sapiyor bazi insanlar doktorlari resmen ruhsuz para makinalari gibi tanitiyorlar ve buna çok sinir oluyorum! O ruhsuz dediğiniz insanlar sırf sizin sağlınız için aileleriyle geriçekleri yada başka şeylerle uğraşacaklari vakitlerini bizim için feda ediyorlar ve bir kaç hıyar yüzünden hepsi boşa gidiyor... Kurunun yaninda yaşida yakmayin! Şikayetiniz varsa sorunuz olana gidin hukuksal olarak veya başka türlü halledin...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
potatiumk, 14 Kasım 2004 00:11 tarihinde demiş ki:
said:
Qui, 13 Kasım 2004 16:50 tarihinde demiş ki:
@potatiumk: Benzer sektörün içinde olduğum için küfrederken belediyeye küfrediyorum, toplanırkende helal olsun diyorum. Kaçınız doktorların davranışlarının altında yatan sebepleri sorguluyorki?

Ah yazık ya vallahi nasıl yaşıyorlar karın tokluğuna, sıradaki şarkı tüm doktorlara gelsin o zaman.

sen tüm doktorları süper para kazanıyor falan sanıyorsun herhalde?herkes öyle biliyor.ay doktorsun paran vardır şeklinde.önyargıları yıkalım lütfen...[signature][hline]administrator error

-oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış
-hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm
-e peki

son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor

o kadar progresifim ki anlatamam

:rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
laverda, 12 Kasım 2004 18:15 tarihinde demiş ki:

önüne parayı atınca hastaneye gelmeyi kabul etti ama
aradan 3 saat geşmişti

önune nıe para atıosun kı dov once sonra gıt butun tv kanallarını ayağa kaldır bak nası ıt gıbı kopek gıbı gelıo nese geçmıs olsun ah memleketım ah ne jhllere dustuk vallaa[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

ben yanlış anlamış olabilirm ama şöle bi durum var herhangi bi doktor bunun sizin hastanızla alakası yoksa sen onu evinden tabiki alamazsın.. yani belki gelmesi iyi olur ama belki adam 2 gundur uykusuz bilmem ne bi sürü iş de başına gelmiş olabilr. senin işin hastanede olması gereken nöbetçi doktorladır. gidip adamı özel olarak evinden almak istersen parasınıda vermen lazım..[signature][hline]Boo

[Bu mesaj wildpervert tarafından 14 Kasım 2004 13:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wildpervert, 14 Kasım 2004 13:03 tarihinde demiş ki:
ya siz hastaneye gidince nöbetçi bi doktor mutlaka olur acilde falan onlar ilk müdahaleyi yaparlar.. doktorun evde olması gibi bi durum olamaz ki? wtf??

hayır evden arıyorlar öyle gidiyorsun bir durum oldu mu.[signature][hline]administrator error

-hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm
-e peki

son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor

Sosyal ağlarda paylaş

Allah bilir size gofret satmayan bakkalada şerefsiz diosunuzdur.
Aynı terane polisler içinde wardır. "Bu şerefsiz polisler masum öğrencileri dövüyo, karışmasınlar" ve "Bu şerefsiz hırkızlar malımı çalarken polis nerde, niye karışmıyolar ?"
Doktor bunlar, süpermen deil. 3 kuruşa günde 300 hasta bakmak zorunda kalan doktora küfredene kadar küfredilecek çok kişi war.[signature][hline] Efendiler, benim yaptıklarım için bende bir olağanüstülük aramayınız. Bendeki tek olağanüstülük Türk olarak doğmamdır.
Mustafa Kemal
Sosyal ağlarda paylaş

said:
wildpervert, 14 Kasım 2004 13:42 tarihinde demiş ki:
valla babam kaç yıllık doktor devlet hastanesinde falan sürekli nöbet tutyolar bu böledir abi farklı bi braşsal konu mu var anlamadım alla alla...

benim babam radyolog.zaten radrasyon almasınalr diye yarım gün çalışıyorlar.nöbet oalyı da o yüzden sadece çağırmayladır belki bilemeyecem.[signature][hline]administrator error

-e peki

Sosyal ağlarda paylaş

yazılanları şimdi okuma şansım oldu.
dikkate alan herkese teşekkür ederim
anneannem iyileşti sayılır sadece kronik bronşit yüzünden antibiyotik tedavisi ve üzülmemesi için de sakinleştirici veriliyor..
büyük ihtimal yarın hastahaneden çıkacak..
ayrıca doktor hakkında hukuki bi işlem yapmak da istemiyorum..

belki yanlış düşünüyorum ama bu adam o kadar tıp okumuş bunu sadece para için yapmayacaktır (ilerisi için) diye düşündüm ileride başka insanlara faydası olabileceğini düşündüm ve şikayet etmedim doktorla konuştum yaptığının yanlış olduğunu söyledim ona yapabileceğim şeylerden söyledim (hukuki olarak)
korkar mı insafa mı gelir bilmem..
ama eğer anneanneme bu doktorun kaprisleri ve davranışları yüzünden bişey olsaydı
ikinci bir doktor hatasını kaldırabilirmiydim bilmiyorum..
neyse gösterdiğinizilgi ve alaka için teşekkür ederim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...