Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

nasıl doktor bunlar??

laverda

Öne çıkan mesajlar

said:
orc_lord, 13 Kasım 2004 15:28 tarihinde demiş ki:
devlet ne zamandan beri sağlık konusunda hizmet verdi? :-p

*!Dusunmeye başlar*
Yok abı bulamıom :)[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Sosyal ağlarda paylaş

Devletin sağlık konusunda çok kötü hizmet verdiği şüphe götürmez ama yine de çok büyük paralar harcıyor sigortalılara. İlaçlarının falan çok büyük bölümünü ödüyor... Böyle şeyler. Avrupa devletlerinde de olduğu gibi Türkiye'nin de en büyük giderlerinden bir tanesi sağlık. Böyle de olmak zorunda. Çünkü sosyal hukuk devleti...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
laverda, 12 Kasım 2004 18:15 tarihinde demiş ki:
2 gün önce anneannemi devlet hastahanesine yatırdık bilinç kaybı nefes alamama gibi şikayetlerle (91 yaşında)acile gittik adamlar resmen niye geldiniz bu saatte diye trip yapıyolar filim felan çektik göstercez doktor evinde..
acil hasta var diyoz yarın bakarım diyo.
neyse buldum numarasını aradım gelirmisiniz dedim insanca;
gelemem dedi neden dedim:
sana hesap mı verecem dedi.
aldım adresini gittim evine niye gelmiyosun ,acil hastam var dedim yarın muayenehaneme getir dedi
ben anladım bu adamın 3 kuruş para için bir insan hayatını tehlikeye atabilecek kadar adi bir insan olduğunu..
önüne parayı atınca hastaneye gelmeyi kabul etti ama
aradan 3 saat geşmişti
anneannemin durumu ciddiyetini koruyor
belki daha erken gelmeyi kabul etseydi herşey daha farklı olacaktı
buraya bu yazarak içimi dökmek böyle insanlara lanetler yağdırmak istedim
(ancak sözüm bütün doktorlar için değildir) yanlış anlaşılmasın
teşekkür ederim
kendimi tutamıyorum iste bole seyler olunca mına kodumun bebelerini dovecen[signature][hline]Ben yalnız yaşar,yalnız gezer,yalnız ölürüm.

UOGame.Net

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 13 Kasım 2004 14:25 tarihinde demiş ki:
Nöbetteyken gitmezsek şerefsiziz,
Nöbetimiz yokken gitmezsek vizdansız,
Her iki halde gittiğimizde ise görev icabıdır,

Üstüne üstlük mutantız..

Ulan ne sefil hayat bizimki be..

ben bundan bahsetmiyorum benim babam da doktor.ancak muayehen sırası geldiğinde hiç sallamayan benim özel muayehenaheme gel diyen o kadar çok insan var ki.sen benden çok daha iyi bilirsin bunu.[signature][hline]administrator error

-oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış
-hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm
-e peki

son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor

o kadar progresifim ki anlatamam

:rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 13 Kasım 2004 16:50 tarihinde demiş ki:
@potatiumk: Benzer sektörün içinde olduğum için küfrederken belediyeye küfrediyorum, toplanırkende helal olsun diyorum. Kaçınız doktorların davranışlarının altında yatan sebepleri sorguluyorki?

ha sebepler oalbilir bak.ben mesela delirtiyorum babamı:)[signature][hline]administrator error

-oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış
-hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm
-e peki

son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor

o kadar progresifim ki anlatamam

:rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca şunu da unutmayınki bütün hastalıkların birkaç yada birçok tedavisi vardır ve bunlar arasında tam bir fikir birliği yoktur. Bir doktor ameliyat olmanızı isteyebilir, bir diğeri medikal tedavi yapmayı düşünebilir. Her ikisinde de iyi olursunuz, her ikisi de bir şekilde tedavi eder. Yoksa iki farklı tedaviyi tercih eden doktordan birisi kasap değildir.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 13 Kasım 2004 16:50 tarihinde demiş ki:
@potatiumk: Benzer sektörün içinde olduğum için küfrederken belediyeye küfrediyorum, toplanırkende helal olsun diyorum. Kaçınız doktorların davranışlarının altında yatan sebepleri sorguluyorki?

Ah yazık ya vallahi nasıl yaşıyorlar karın tokluğuna, sıradaki şarkı tüm doktorlara gelsin o zaman.[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LasT_SuRviVoR, 13 Kasım 2004 23:13 tarihinde demiş ki:
ben en cok tüccarlardan nefret ederim.

Bende en cok tuccarları sewerım[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Ennyn Durin Ultan Moria:Pedo mellon a minno.Im Narvi hain echant:Celebrimmo o Eregion teithnt i thiw hin...
Sosyal ağlarda paylaş

İyi ama fızban sende dogru dıonda ıs yasamınında bı kac zorlu yanı olması lazım her ısını yapan kısı musterı karsısında dogru bıle olsa yannıs seyı secme zorundadır oturuolar koltuklarına akılları estıgınde bakıolar akılları esmezse mılletı kucuk gorup weıne yolluolar[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede we bazı doktorlar o kadar ıtıcı we bazı hastaneler o kadar kotu kı ınsan saglıklı gırse hasta cıakr be[signature][hline]Ash nazg durbatuluk,ash nazg gimbatul,ash nazg trakatuluk agh burzum-ishi krimpatul...
Sosyal ağlarda paylaş

Bakın bilmediğiniz bir konu hakkında ahkam kesiyorsunuz. Gelmiş burada ben 10 kere doktora gittim orası şöyle boktan biryer demeden önce hergün oraya giden kişilere "neden" diye bir sorun. Şuanda gayet sinirli olduğum için cevap vermemeyi yeğliyorum. Yarın sakin kafayla anlatırım sizlere nasıl olduğunu.

@voic: Hizmet alabilmekten kastım buydu işte. Her iki tarafında kendine göre dezavantajları var. Sen iyi ve kaliteli hizmet aldığını düşünüyorsun ama akademik olarak baktığında bir çok hatalı gereksiz işlem yapılıyor. Tabiiki genelleme yapmak doğru değil.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

Qui , biz senin şahsına veya hekimlik kurumuna bir şey demiyoruz, diyemeyiz de zaten haddimiz değil. Biz sadece bazı şerefsizlerin olduğunu belirtmeye çalışıyoruz. Görevini 5 kuruş daha fazla para için kötüye kullanan ya da yapmayan Ramazan Davulcusu da olsa Kapıcı da olsa şerefsizdir yani. Budur.[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ruby_DraGon, 14 Kasım 2004 00:17 tarihinde demiş ki:
İyi ama fızban sende dogru dıonda ıs yasamınında bı kac zorlu yanı olması lazım her ısını yapan kısı musterı karsısında dogru bıle olsa yannıs seyı secme zorundadır oturuolar koltuklarına akılları estıgınde bakıolar akılları esmezse mılletı kucuk gorup weıne yolluolar

Şunu söylemek ise başlı başına bir terbiyesizliktir bir kere. Başınıza bazı tatsızlıklar gelmiş olabilir. Bunu bütün bir camiaya mal etmek kadar yanlış bişey olamaz. Doktorlar "oturma" haklarını en az kullanan meslek grubundan olmalarının yanında, "iş yaşamının komple zor olduğu" meslek grubuna giriyor. Senin şu oturan doktorlarını merak ettim gerçekten. Biz anamızın karnından muayeneyi yapan uzman, doçent, prof. olarka doğmuyoruz biliyor musun? Asistanların çektiği çileden haberdar mısın?

Geçtiğimiz haftalarda mikrocerrahi amelyatındaydım. Amelyatı yapan doktorlar gece nöbetlerinde, ekstradan bu iş için 5 kuruş almadan, hastayı çevredeki 3 hastaneye daha yollayabilecekken 7 saat orada uğraştılar. Hala sırt ağrım geçmedi. Şimdi burada patavatsızca söylenen laflarla onların hakkı nasıl verilecek? Gece hastası olan bölümlerdeki doktorların gün aşırı tuttuğu nöbetlerden haberdarmısınız acaba?

1 yılını 36 saatte bir 6 saat uyuyarak geçirmiş bir doktor hala gülümseyebiliyorsa bu bile mucizedir arkadaşlar. Sözlerinize dikkat edin, tadı kaçıyor ortamın.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...