Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oyun Çıkınca Server Olayı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Herkesin tek serverda olması oldukça güç. Ancak elimizden geldiğince aynı serverlarda oynamaya çalışıcaz.

Ben oyun elime geçtiği gün (26 sında gelecek) bütün serverlardaki ping vs durumunu inceleyip burada bilgi vericem...[signature][hline]Profocio Hosting
Bir pati futbol maçından sonra Babacum hakkında şöyle yorumlar olmuş:
fizban: bi insan bu kadar boş koşup, bu kadar anlamsız şeyler yapabilir
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
holyman: Kenderin arkı orta saha. Babacum tam saha.
Mesaj tarihi:
Yazmayı unuttum.Yaw birde şöle bir olay ayarlasak devamlı oynıcaklar oynıyabilecekleri saatleri yazsalar bir tablo olsa. Mesela ben hafta içi çalışıyorum haftasonu sırf WOW oynıcam şöle bir yer olsa da görsem haftasonu devamlı oyuncular kimler.[signature][hline]Love is Divine
Mesaj tarihi:
ne kadar az türk o kadar az bab the kenk mantığı diye düşünüyorum... İsterseniz kızın bana ama birçok türk arkadaşımda türklerin en az olduğu serveri seçiyor bunun asıl nedeni uo dan sonra rezilliğin diz boyu olduğunu görmem... Allahtan ölünce yazı yazılmıyor ana avrat düz gider bizimkilerin bir bölümü :)
Mesaj tarihi:
ben türklerin çok oldugu serverda oynamak istemiyorum ben pati lerin çok oldugu serverda oynamak istiyorum.Patiden de öle aptallık yapacak adam çıkarsa alırsın screen shot yayınlarsın burda.[signature][hline]Love is Divine
Mesaj tarihi:
Helnar, seni Türklerden uzağa, forum dışına davet ediyorum...

Topiclerde ısrarla alakasız mesajların var. Devam etmezsen hem senin, hem paticik/wow bölümünün yararına olacaktır.[signature][hline]Profocio Hosting
tora: abi iki rekat kosma mac bitecek ben orda ulan nie uzatıyosunuz die bagrıyorum adam hala sahanın içinde bos bos kosuyo
Mesaj tarihi:
komik değil haklı ultima kültürü paralı olsaydı bu hale gelmezdi elinin altında 8x char olan 9 yaşında bebelerin cirit attığı serverlarda ana avrat düz giden de olur server ı oynanmaz hale getirende bu tarz bi younda senin dilinden anlamayan adamlarla takılmak da oldukça zor hele ki amerikalıların ırkçı tutmlarına karşın senin böyle konuşman beni şahsen deli etti büyük ihtimalle angutsun burada takılan hiç kimse senin ultima oynadığın bebelere benzemez (hepsi için söylemiyorum çok iyi insanlar da tanıdım)[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ...
Mesaj tarihi:
Farkettiysen daha önceki açtığım topicte amerikalıların ırkçı tutumlarıyla ilgiliydi ve aynı düşüncemi wow forumlarında uzun uzun anlattım... Bu arada haklısınız paticiktaki çoğu insan çok daha düzeyli ama yinede ultimadaki o çocuk zihniyetini görmekten korkuyorum.. Bu yüzden uoyu bıraktım ve böyle insanlarla muhatap olmak istemiyorum.
Mesaj tarihi:
ucunbiri, helnar...

topic konusuna dönelim lütfen...[signature][hline]Profocio Hosting
Mesaj tarihi:
Eno'nun yapıcagı ısı sende yapabılırsın heralde bak serverdakı pınglere bızı bılgılendır[signature][hline]SwZ,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
Bosna'nın Mostar kenti yakınlarında hırsızlar, 13 metrelik bir metal köprüyü çaldılar. .
Sly-One,27 Ağustos 2004 tarihinde demişki:
mostar köprüsü mü

Mesaj tarihi:
cico,abi eno nun yapicagini bende yaparim zevkle yanliz ben US teyim zaten ondan benim pingimle sizin pinginiz nasil olur bilemem gerci Ju_Jitsuda benimle birlikte basliycak, o istanbulda buyuk ihtimal ikimizde deneriz sonra post ederiz hangi server en ii ping verdiyse[signature][hline]sever 5
zebani - human mage lvl 6
zeb - human paladine lvl 5
zesq - orc shaman lvl 10
Mesaj tarihi:
said:
Private, 15 Kasım 2004 22:14 tarihinde demiş ki:
Eno US versiyonu alman bence alehine olacaktır, EU'da oynayabilecek misin?

Beta serverı açıldı..Herkez mükemmelliği gördü..Herkez aşık oldu...Peki şimdi kim nasıl EU yu bekliycek...?? =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
www.sanaldizin.com
Mesaj tarihi:
kredi karti isi noluyor:P
ben verdim de pre-order

american express falan gecerli olurmu
yada game card[signature][hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri
  • Yeni Oluştur...