bedo Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bende media player ın 9. cusu var ama bazı filmlerde sadece ses geliyor görüntü yok. Zaten açmaya çalışıncada sorun oluştu felan diyor. En son codec lerini yükleyin felan diyolar; ama ben yüklememe rağmen olmadı( ya da yanlış codec yükledim). Bu codecleri nerden bulabilirim? (media player ın support sayfasında da bulamadım. Onun için codec in direk url sini verirseniz sevinirim)[signature][hline]Herkes düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür! Che Guevara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 GSpot diye bir program var arat google da bulursun bunu çalıştır o sana filim için gereken hangi codec eksik sölüyo.Eksik olarak gösterdiği codeği de google a copy paste yap.Bulunca da çek.[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bende de aynı sorun vardı. Teşekkürler :)[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar