Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Sabah haberlerde gördüm ,gerçi hep görüyoruz yıllarca bu nasıl bir iştir ya anne işsiz,baba işsiz ve 7 çocuk yapmışlar,eğitim yok bişey yok sonra bu soğukta açız sokaklardayız yardım edin,siz etmezseniz devlet etsin diye geziyolar medayada bunu gösterip duygu sömürüsü yapıyor.. ulan bu nasıl kepazeliktir o çocukları yaparken hiç düşünmedinmi etin ne budun ne nasıl bakacan?Sonra çocuklara ayağında çorapla terlikle karda kışta kameralara show yapıyosun,sana yazık değil davar ama o çocuklara yazık be öküz kopyaları... doğum kontrolunden habersiz gerizekalılar..
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 ferrari bile yapar o çocuklar, ülkemizdeki potansiyel harika
Pewpew Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 adamların condom alicak parası yok lan yoksa niye korunmasın
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 başbakanda en az 3 çocuk yapın diye geziniyor ulan tamam yapalımda sonra ne olacak sen zenginden alıp fakire mi verecen,nüfusunamı geçirecen bizi?
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Pewpew said: adamların condom alicak parası yok lan yoksa niye korunmasın dışarı pewpew yapacak hacı condoma gerek yok X(
HakkiYendi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Pewpew said: adamların condom alicak parası yok lan yoksa niye korunmasın saglik ocaklari bedava veriyor bunu
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Cahil insanlar ya dorudüzgün doktor yüzü görmemişler o kadar suçlamamak gerek
Komm Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Yok ya ne cahilliği organize olaylar.
Öne çıkan mesajlar