Lyv Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Kentsel dönüşüm ile ilgili bir projem için kullanmak istiyorum şu aleti. Proje en geç aralık sonunda teslim edileceği için ebay den sipariş versem de yetişmeyecek kargosu. Bir de yılın en yoğun dönemi olduğundan elime ulaşıp ulaşmaması riskli. Sorum şu; Özellikle fotoğrafçılık ile ilgili de teknik bilgiye sahip arkadaşlara sesleniyorum. Bu aleti kendim yapmak istesem neye ihtiyacım var. Yapılabilir bi alet midir? Resimleri nasıl bir formatta koymalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 birebir aynısından vardı bende ama yapması zor olabilir hadi mercek buldun ilkel bişi yaptın diyelim filmleri reelı nasıl ayarlıcan, bu kadar kısa zamanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 hacca giden bir tanıdığın varsa sor onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 gittigidiyordan buldum. umarım en hızlısından gelir. fotoğrafları mikro halde asetat kağıdına baskı alıp yerleştirsem diyorum? bu aletin yaptığı slaytı daha basite indirgeyecek olursak ne gibi önerileriniz olabilir? Alet sergileneceği için ve birçok insan tarafından görüleceğinden kol sap vb. parçaların hasar görme olasılığı var. Bu sebeple daha manual hale nasıl getirilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar