Dralnu Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 babamin eski makinelerini karistirirken buldum bunu, biraz arastirdim ama kullanimina dair pek deyatli biseyler bulamadim. 88 de cikmis piyasaya, 89 da kaldirilmis. eos 750 nin flassiz ve manuel focus destekleyeni gibi bisey. bahsi gecen aletleri kullanan var mi ? varsa ne onerirler, elimde cekim kalitesinden cok da memnun olmadigim bi s5000 im var, bunun ustunde mi calismaliyim ? eos 850 nin aklimda soru isareti birakan bi sorunu var, ustunde ayar adina hic bisey yok nerdeyse. otomatik cekmekte israrli. icindeki filmi anlayip anlamadigindan da pek emin degilim, su anda icerde 100 iso luk bi film var mesela, acaba herseyi otomatik kasan eos bundan haberdar mi ? :P evet, fikir/onerilerinizi beklerim :)[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Bende de eos serisi 300D var ama çıkış tarihleri baya bi farklı, üstüne dijital benim. Seninkinin yanında başka gezegenden gelme bişi gibi durabilir yani bilmiyorum görmem lazım o modeli de en iyisi bi canon servisine felan götür[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar