kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Selamlar, Azerbeycan Kıbrıs vs neresi olursa olsun , denkliği olan yıllık 3-5 K TL civarı uzaktan eğitim programı arıyorum . Kışın kayıt olmam lazım , askerliği uzatabilmem için. Tercihen atılma olayı olmasın 29 yaşına kadar yıllık parasını verip devam edeyim Not : Ales istemeyen birşey varsa daha da iyi olur , ales'in süresi bitmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 9 Mayıs 2010'da almışım Ales'i bitmemiş süresi Ahmet Yesevi diye bir üni var uzaktan eğitim veriyor. 2k TL / semester tezsiz yükseklisans programları var , ilgilenenlere duyurulur. Ben kayıt oldum , belgeleri yollayıp onaylatınca , parayı da ödeyip işi halletmiş olacağım sanırım , yazı bir görelim ondan sonra ,bir ALES daha çakıp devlet üniversitesine başvurayım diyorum ücret vermiyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 YÖK denkliği yalnızca full-time programlar için geçerli diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar