LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Yaaaaa gıcık oldum simdi , simdi mesela netten bi dosya indiricem mesela bi word dosyası 50 kb, normalde nereye downlload edecegimi sorardı bende suraya download et basla derdim baslardı , şimdi linke bastıgımda direk / Windows geçici klasöre download edip dosyayı direk açıyor !!!! Bundan nasıl kurtulabilirim ?[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 yanı Bastıgım an geçici klasöre gidio dosyalar..[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Internet Explorer'da araclardan Internet Secenekleri'ne gir. Ordaki degerleri varsayilan yap bakalim belki duzelir tam oalrak bilmiyorum ama ordan olabilir bir dene bakalim.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 baktın olmadı flash get indir onunla yap dw işlemlerini.[signature][hline]0 bir -Kuzu Sen ondan önce de tektin ondan sonra da tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 sağ tıkla hedefi farklı kaydet diyerek kaydet[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: nameless13, 15 Kasım 2004 22:26 tarihinde demiş ki: sağ tıkla hedefi farklı kaydet diyerek kaydet her seferinde yapmak cok zor![signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 bir keresinde dosyayı yüklerken "aç-kaydet-iptal" diye sorduğunda "aç" demeden önce "bir daha sorma" türünde birşeyi işaretlemişsin sanırım. bu tür durumların her zaman bir ayar menüsünden geri dönüşümü yapılabiliniyor ama biraz kurcala derim. ben nereden yapılacağını bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 temporary internet files a atıyomus direk şimdi buldum onları ?neden bu ya?Yani sorun şu : 1.Download linkine basarım 2.Nereye download edecen penceresi çıkmaz , direk Temporary Internet Files'a atar dosyayı 3.Attıktan sonra DL bitince bide dosyayı açar 4.What the Fuck olurum ?[signature][hline]The Power you need,is in the bLood you have ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar