Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Bir arkadaşım sayesinde keşfettim bunu. İnanılmaz bir metal şarkı. Hele o kadın vokal öldürüyor adamı sonlarda. indirmek için tiklayin[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Siftah benden. Ben de minidisc'e kaydetmeye şarkı arıyorum hadi bakalım.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Ses kalitesi neden kötü acaba ya.. Güzelniş ama.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Valla kıytırık laptop hoparlöründe güzel geliyor doğal olarak da normal hoparlörde deneyemedim daha. Yine de çok rahatsız edici değil sanırım?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Ok hallettim ve beğendim kazaalite de var mıdır bu şarkı?[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Bizde yasak olduğundan k-lite durumlarını hiç bilmiyorum. Ama kolay kolay bulamazsın bu grubun şarkılarını çünkü ben de bu şarkısı hariç bişi bilmiyorum :( Hatta dl adresi falan bilen varsa da söylerse çok sevinirim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Yazdım minidisce. İyiymiş hakkaten.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 bak bakican kader bizi burda da buluşturdu.baya sağlam bi türk grubu tavsiye etcem size death metal yapıyolar blueprint adlı demolarından disintigrate bakican için geliyor download için tıklayın [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 26 Ekim 2004 04:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 beğenmedim, sanırım opeth kalitesine alışmış olmaktan :).[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 black dahlia murder,at the gates tadinda bu amcaların şarkıları.opethle kıyaslancak kaç tane grup var zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 oha çok güzel olm Nettlethrone, helal olsun adamlara güzel yapmışlar. Fakat baştaki melodi bariz In Flames- Gyroscope dan alınmış. O ilk vocalin girdii kısım. ama yine de çok güzel :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Ehehe cidden harika ya hayatıma anlam kattı bu şarkı :P Cidden dinlemeyen kalması, hadi bakim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 dinleyin pişman olmayacaksınız.valla bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Dayt[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Penthesilea, 26 Ekim 2004 00:11 tarihinde demiş ki: Bir arkadaşım sayesinde keşfettim bunu. İnanılmaz bir metal şarkı. Hele o kadın vokal öldürüyor adamı sonlarda. indirmek için tiklayin Yeni link = yeni link[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Sirrah favori gruplarımdan biriydi ama ne yazık ki yıllar önce dağıldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar