Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Bir arkadaşım sayesinde keşfettim bunu. İnanılmaz bir metal şarkı. Hele o kadın vokal öldürüyor adamı sonlarda. indirmek için tiklayin[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Siftah benden. Ben de minidisc'e kaydetmeye şarkı arıyorum hadi bakalım.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.''
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Ses kalitesi neden kötü acaba ya.. Güzelniş ama.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.''
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Valla kıytırık laptop hoparlöründe güzel geliyor doğal olarak da normal hoparlörde deneyemedim daha. Yine de çok rahatsız edici değil sanırım?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Ok hallettim ve beğendim kazaalite de var mıdır bu şarkı?[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.''
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Bizde yasak olduğundan k-lite durumlarını hiç bilmiyorum. Ama kolay kolay bulamazsın bu grubun şarkılarını çünkü ben de bu şarkısı hariç bişi bilmiyorum :( Hatta dl adresi falan bilen varsa da söylerse çok sevinirim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Kalhiae Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Yazdım minidisce. İyiymiş hakkaten.[signature][hline]Allah kahr bela.. ''büyük dağları ben yarattım.''
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 bak bakican kader bizi burda da buluşturdu.baya sağlam bi türk grubu tavsiye etcem size death metal yapıyolar blueprint adlı demolarından disintigrate bakican için geliyor download için tıklayın [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 26 Ekim 2004 04:44 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 beğenmedim, sanırım opeth kalitesine alışmış olmaktan :).[signature][hline]30 dakikayı geçen cevaplarda bir sonraki cevabınız bedava!
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 black dahlia murder,at the gates tadinda bu amcaların şarkıları.opethle kıyaslancak kaç tane grup var zati
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 oha çok güzel olm Nettlethrone, helal olsun adamlara güzel yapmışlar. Fakat baştaki melodi bariz In Flames- Gyroscope dan alınmış. O ilk vocalin girdii kısım. ama yine de çok güzel :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Ehehe cidden harika ya hayatıma anlam kattı bu şarkı :P Cidden dinlemeyen kalması, hadi bakim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 dinleyin pişman olmayacaksınız.valla bak
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Dayt[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 said: Penthesilea, 26 Ekim 2004 00:11 tarihinde demiş ki: Bir arkadaşım sayesinde keşfettim bunu. İnanılmaz bir metal şarkı. Hele o kadın vokal öldürüyor adamı sonlarda. indirmek için tiklayin Yeni link = yeni link[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
Etos Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Sirrah favori gruplarımdan biriydi ama ne yazık ki yıllar önce dağıldılar.
Öne çıkan mesajlar