Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sirrah - Bitter Seas (Harika)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Valla kıytırık laptop hoparlöründe güzel geliyor doğal olarak da normal hoparlörde deneyemedim daha. Yine de çok rahatsız edici değil sanırım?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Mesaj tarihi:
Bizde yasak olduğundan k-lite durumlarını hiç bilmiyorum. Ama kolay kolay bulamazsın bu grubun şarkılarını çünkü ben de bu şarkısı hariç bişi bilmiyorum :(
Hatta dl adresi falan bilen varsa da söylerse çok sevinirim.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
Yeminli pati. Artık cinnet durumuna gelmedikçe hiçbir dini, siyasal, kişisel tartışmaya girmeyecek. Lütfen bu adamı deli etmeyin.
Mesaj tarihi:
oha çok güzel olm Nettlethrone, helal olsun adamlara güzel yapmışlar. Fakat baştaki melodi bariz In Flames- Gyroscope dan alınmış. O ilk vocalin girdii kısım. ama yine de çok güzel :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Penthesilea, 26 Ekim 2004 00:11 tarihinde demiş ki:
Bir arkadaşım sayesinde keşfettim bunu. İnanılmaz bir metal şarkı. Hele o kadın vokal öldürüyor adamı sonlarda.

indirmek için tiklayin

Yeni link = yeni link[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse

Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma.
  • Yeni Oluştur...