BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Merhaba arkadaşlar Bilgisayarı alalı 2 ay olmamıştır Şöyle bir sorunsalım var Bilgisyarı açtıgım zaman bi kac ınternet explorer penceresi acıp msn ıcq vs acıp Winamp acıtıgım zaman caldıgım şarkı bi süre sonra Cızır Cızır sesler gelmeye başlıyo durup dururken anlamış degilim. Hani ramler doldu uzun süre acık kalmasından diyicem ama yok daha pc yi de yeni açmışım neden olur bu? Bazen oyun oynarken oluyo ama uzun süre acık kalınca, Winampde pcyi yeni acmama ragmen bırcokkez bu problemı yaşıyorum. Tabi winampde boyle oldugu zaman diger tum ses aktivitelerindede cızır cızırtlar devam ediyor Makine; Amd Athlon 2600+ 512Mb Kingston DDR ram 400mhz Asus A7nx8-XL Anakart 120gb seagate hdd 7200 rpm Tornado geforce fx 5700 128mb ekran kartı Windows Prof Xp.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 windowsdan sesi full açtıysan ondandır.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Nası yani onunla bi alakası varmı gerçektende?[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Yo alakası yok onla. O sesi kısmama rağmen yine oluyo BAzen hiç olmuyo Bazen oluyo çok saçma bişey ya neden olur bu ya of delircem. Bazen düzeliyo durup dururken. Offffff bune ya[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. [Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 15 Kasım 2004 22:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bütün şarkılardamı oluyo yoksa sadece birkaçındamı?[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 reset atınca geçiyo di mi? bende de oluyo nedendir bilinmez. Ama ender rastlamaktayım. Gariptir, bugün ilk defa cızırtı başladıktan sonra sona erdi, sesi kapatmıştım. Yani hoparlörle ilgisi olabilir de ilgim alakam yoktur aslında donanımla ^^[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside **no paranoia@ montezaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2004 bende de oluyo cızırtı arada ama ben bilgisayara bağlı bir amfi kullanıyorum 2vurunca geçiyor :)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 baska bi player kullanin, bilgisayar zorlandigi icin winamp karisiyo olabilir. coolplayer var fazla ram'e ihtiyac duymayan onu kullan bi de.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 up Winamp kullanyom arkadaslar baska player ıstemıyom Ama bukadar iyi makınede neden bole olur anlamıs degılım ya[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar