Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cızır Cızırt sorunsalı (yardım ediniz:/ )

BlaCk

Öne çıkan mesajlar

Merhaba arkadaşlar Bilgisayarı alalı 2 ay olmamıştır Şöyle bir sorunsalım var
Bilgisyarı açtıgım zaman bi kac ınternet explorer penceresi acıp msn ıcq vs acıp Winamp acıtıgım zaman caldıgım şarkı bi süre sonra Cızır Cızır sesler gelmeye başlıyo durup dururken anlamış degilim.

Hani ramler doldu uzun süre acık kalmasından diyicem ama yok daha pc yi de yeni açmışım neden olur bu?

Bazen oyun oynarken oluyo ama uzun süre acık kalınca,

Winampde pcyi yeni acmama ragmen bırcokkez bu problemı yaşıyorum.

Tabi winampde boyle oldugu zaman diger tum ses aktivitelerindede cızır cızırtlar devam ediyor

Makine;
Amd Athlon 2600+
512Mb Kingston DDR ram 400mhz
Asus A7nx8-XL Anakart
120gb seagate hdd 7200 rpm
Tornado geforce fx 5700 128mb ekran kartı
Windows Prof Xp.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Sosyal ağlarda paylaş

Yo alakası yok onla. O sesi kısmama rağmen yine oluyo
BAzen hiç olmuyo Bazen oluyo çok saçma bişey ya neden olur bu ya of delircem.

Bazen düzeliyo durup dururken. Offffff bune ya[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

[Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 15 Kasım 2004 22:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

reset atınca geçiyo di mi?

bende de oluyo nedendir bilinmez. Ama ender rastlamaktayım. Gariptir, bugün ilk defa cızırtı başladıktan sonra sona erdi, sesi kapatmıştım. Yani hoparlörle ilgisi olabilir de ilgim alakam yoktur aslında donanımla ^^[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. Don't look in the mirror at the face you don't recognize. Help me, call the doctor Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside Put me inside

**no paranoia@ montezaus
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...