Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Selamlar, Açıkçası şimdiye kadar linux ile büyük bir alakam olmadı.. taaki üniverstede bölümümde tek geçeli os linux olduğunu anlayana kadar... Bana tavsiye edebileceğiniz bir linux sürümü varmı? Red Hat oldukça popüler ve açıkçası nedenini bilmiyorum. Monoyu düşünüyorum c# çalışmalarımda destek sağlayan tek linux sürümü olduğu için...[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ametal Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Çok fazla kullanmadım linux'u ama eskiden RedHat kullanırdım şimdide Fedora taraftarıyım. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 slackware ile basla bence veya debian. gentoo onermek istiyorum aslinda -zira bence yukardaki ikisinden de iyi- ama yeni basliyorum demissin, kurulumunu yapamayabilirsin.[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 said: Açıkçası şimdiye kadar linux ile büyük bir alakam olmadı.. taaki üniverstede bölümümde tek geçeli os linux olduğunu anlayana kadar... hehe o şoku bütün arkadaşlar yaşıyor nedense, ne zannediliyor anlamıyorum, linux bilmeyen bilgisayar öğretmeni bile olamamalı bence ... said: Bana tavsiye edebileceğiniz bir linux sürümü varmı? Red Hat oldukça popüler ve açıkçası nedenini bilmiyorum. Monoyu düşünüyorum c# çalışmalarımda destek sağlayan tek linux sürümü olduğu için... sürüm konusunda yardım etmek zor değil, ancak bence okulu bekle ve okula göre hareket et, bir çok okulda redhat (yada fedora) daha sonrasında da ilerleyen zaman içinde freebsd ile çalışılıyor. c# olayına gelince, mono diye bir sürüm duymadım, ama www.go-mono.org u duydum eğer kastettiğin buysa, go-mono yada diğer adıyla mono, sadece c# için değil total .net ortamı yaratmak için yapılan bir çalışma. yani sürümünden bağımsız olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 mono bir proje. neterin de dediği gibi "linux kerneli üzerinde çalışabilecek .net framework" olarak tanımlayabiliriz. yani bir linux dağıtımı değil. versiyon konusunda, turbolinux ya da debian tavsiye ederim. turbolinux, çünkü arkasında ibm var ( lisans verdiği üç linux dağıtımından biri) debian, çünkü kullanımı daha basit gibi. bir de knippix'i unutmamak gerek (umarım yanlış yazmadım). bildiğim kadarıyla tamamen cd-romdan çalıştırılabiliyor. misler gibin.[signature][hline]İnsanlar çabuk yükselenleri severler. Fakat hiçbirşey toz ve tüy kadar çabuk yükselemez. en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 knoppix olcaktı mumi ..[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. ıcın değil için, ıyı değil iyi, ınsan değil insan, mılyon değil milyon... Klavyeniz TR olmaz yazamazsınız, ı yerine i yazarsınız ama i yerine ı yazmak ne dingilliktir çözmüş değilim! Her gördüğümde monitöre kafa atasım geliyor! Hiç mi rahatsız olmuyorsunuz yazarken be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2004 Bence hem developer manasında hemde user manasında başlarken seçebileceğin en iyi dağıtım fedora'dır. RedHat'de 9.0 artık oldukça eski teknoloji kaldı enterprise sürümleride senin için ağır bir tercih olacaktır. Çünkü enterprise için paket bulmakta zorlanabilirsin. Keza redhat amca programın tam stabil olduğuna inanmadan enterprise için paket çıkarmıyor. 3. şahısların yaptığı paketleri kullanabilirsin tabii ama fedora kadar kolay da bulamassın paketleri..[signature][hline]Mouse'um kayboldu.. O ailemizin mouseydu. Görenlerin insanlık namına durmalarını emrediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Yardımınız için teşekkür ederim arkadaşlar.. Peki bunlar bedava olarak netten çekebilirmiyim yoksa kolpa cdci yolumu gözükecek bana?[signature][hline]Gamer's East Owner & Coder İnatla Hala Zenciyiz Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 eger bilgisayar muhendisligindeysen genelde redhat veya mandrake kullandirirlar kerneliyle oynamasi daha bir kolay daha dogrusu tutorial cok hakkinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Netten çekilio tabi bağlantına bağlı.. Genelde 3-4 cd dir..[signature][hline]denyoyuz.biz | serikatil.com | Mail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 link alabilirmiyiz linux surumleri icin? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Elbetteki Slackware veya Debian haricinde bir Linux dağıtımı, hele ki ( hadi mandrake bir kenara ) RedHat kesinlikle ama kesinilkle düşünülmemeli.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2004 yok ya. mandrake de igrenc. bizim bolumde var her bilgisayarda, gayet sinir bozucu. ayni redhat gibi.[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 mandrake kullaniyorum. memnunum...[signature][hline][b]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta...[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2004 Slackware/Debian'la Linux'a baslamak sac dokulmesi, sinir krizleri gibi yan etkilere yol acabilir genelde yeteri kadar sabirli degilsen. Mandrake tavsiye ederim bu yuzden ilk Linux deneyimin icin. Neyin nasil calistigina alistiktan sonra Slackware'e yada Debian'a gecmek daha saglikli olacaktir. Vectorlinux diye bir alternatif var, Slackware'i user-friendly yaptik gibi bir iddaalari var, denemedim ama bakmakta fayda olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar